Kock

Arbetsbeskrivning

Eriks kök och bar/Eriksgårdens fjällhotell söker en kock inför sommarsäsongen 2014

Eriks kök och bar/Eriksgårdens fjällhotell ligger centralt i Funäsdalens by, i västra Härjedalen.

På somrarna är det fiske,vandring,mountainbike etc, som gäller.


Vi ser gärna att du som söker har minst 3 års erfarenhet samt jobba självständigt, flexibel, van att arbeta i kök med hög arbetsbelastning, noggrann, positiv.
Du skall ha ett genuint intresse för mat. Du arbetar serviceinriktat och snabbt utan att ge avkall på noggrannheten.
Sommarsäsongen sträcker sig från juli-september

Arbetstid är kvällar.

Bifoga gärna foto till ansökan.
Frågor & ansökningar; magnus@eriksgarden.se eller info@eriksgarden.se

Bostad kan ordnas.

Kontaktpersoner på detta företaget

Köksmästare Michael Rehnberg
0702259074
Louise Segerman
0684-21006
VD Magnus Ruhedorfer
068421006
Louise Segerman

VD Magnus Ruhedorfer
0684-21006 0706630129

Sammanfattning

Besöksadress

VINTERGATAN 3
None

Postadress

None
FUNÄSDALEN, 84095

Liknande jobb


Avdelningschef till brickdukningen i Växjö

Avdelningschef till brickdukningen i Växjö

22 november 2024

Köksansvarig kock till Beckombergaskolan

Köksansvarig kock till Beckombergaskolan

20 november 2024

Kökschef

Kökschef

19 november 2024