OBS! Ansökningsperioden för denna annonsen har
passerat.
Arbetsbeskrivning
KÖKSPERSONAL
Vi söker en kock för att leverera god mat till våra glada gäster. Vi söker extrapersonal främst på kvällar och helger utifrån säsong och behov. Du kommer jobba nära dina kollegor även i andra delar av verksamheten och teamkänsla är viktigt.
VÅRA KUNDER
Vi har allt ifrån fullsatta vardagskvällar med företagsevent, brunch med familjer, after work med kollegorna eller förfester med polarna. Allt ryms hos oss under en vecka med den gemensamma nämnaren: umgås, äta, dricka, ha kul och självklart spela boule.
ERFARENHET / PERSONLIGHET
Vi söker en kock med brinnande matintresse. Du kanske har jobbat några år som kock eller så kommer du direkt från hotell och restaurangutbildning och letar efter ditt första jobb.
Din personlighet är viktig. Vi ser gärna att du drivs av resultat och älskar människor. Du gillar att ta ansvar och att samarbeta. Du står med fötterna på jorden, är smart och hårt arbetande. Du älskar att jobba i team och att ge bra service!
BOULEBAR
Boulebar är ett företag med framåtanda. Vi bryr oss om vår personal och tycker att det är viktigt att alla trivs och får en möjlighet att utvecklas.
Du kommer att arbeta extra vid behov, en s.k. daganställning.
Arbetsplats: Boulebarerna i Stockholm, Boulebar Surbrunn, Boulebar Rålambshov och Boulebar Globen.
Arbetsgivare: Boulebar Sverige AB (Orgnr: 556595-6165. Saltmätargatan 8, 113 59 Stockholm)
Vi tar emot ansökningar redan nu och kallar in till intervju löpande. Skriv ett kort brev om dig själv och varför du passar hos oss samt bifoga din CV.
Vi tar endast emot ansökan via e-post med märkning "Glad Kock" i ämnesraden till jobb@boulebar.se
Kontaktperson: Lorena Cures.
Email: lorena.cures@boulebar.se
Telefon: Skicka mejl istället :)
Kontaktpersoner på detta företaget
Ekonomi Personal Lorena Cures
087140420