OBS! Ansökningsperioden för denna annonsen har
passerat.
Arbetsbeskrivning
Vi söker två kockar till Storhogna Högfjällshotell & Spa
Verksamhetsbeskrivning
Storhogna Högfjällshotell & Spa ligger i Vemdalen. Hotellet grundades 1965 av Brunell & Johnsson och fick nya ägare i maj, med ny platschef från augusti. Det nya ägarparet vill vidareutveckla verksamheten med bl a fler aktiviteter och bättre transporter. Omsättningen 2009 var 34 miljoner. Högfjällshotellet är även ett efterfrågat mål för konferensgäster då vi har mycket fina lokaler för möten och events. Med både fjällaktiviteter, Spa-upplevelser och mycket bra kök blir Storhogna en komplett upplevelse för gästen. Hotellet har 53 rum med totalt 158 bäddar och en underbar vinterträdgård där det serveras mat. Mer om våra restauranger och mat på www.storhogna.se
*2008 och 2009 utsetts till Sveriges ledande spa-hotell av World Travel Awards.
*70p i 2010 års upplaga av white Guide.
*Vasaloppscertifierad.
*Ingår i Svenska Spahotell.
Vi söker nu två kockar för säsongen 2010/2011. Vill du vara del av denna utveckling och bli en del av vårt ambitiösa team?
Arbetsuppgifter
Matlagning som är anpassad till högfjällshotellet med våra olika restauranger och barer under högsäsong. Catering till utomhuskonferenser och events samt festvåningsmenyer.
Utbildning/Erfarenhet
Vi söker dig som är en duktig och ambitiös kock och har mycket god och dokumenterad erfarenhet från flera års kockanställning.
Kontaktpersoner på detta företaget
SpaChef Åsa Remén
0682-413032
Restaurangchef My Hallin
0682413034
Spachef Åsa Remén
0682 41 30 30
SpaChef Åsa Remén
0682-413032
Restaurangchef Jessica Lindblad-Landell
0682 41 30 34
Källarmästare Peter Dahlbäck
0682-413053
Restaurangchef Peter Da
0682 41 30 34
Platschef Anna Hansson
0682-413044
076-7873583
SpaChef Eleonore Andersson
0703962044
703962044
Platschef Anna Hansson
0682413044
076-7873583