OBS! Ansökningsperioden för denna annonsen har
passerat.
Arbetsbeskrivning
Skärstadals äldreboende, köket
Tjänsten är en kombinationstjänst mellan tre kök. Basplaceringen är på Skärstadals kök som dagligen tillagar ca 80 portioner middag och 50 portioner kvällsmat. Köket levererar mat till äldreboende och matkorgar.
Alla förekommande arbetsuppgifter som ingår i ett storkök; matlagning från grunden, specialkoster, salladsberedning, matsedelsplanering, servering, packning av matkorgar till hemtjänsten, städ, disk, arbeta i kostdataprogrammet Matilda, beställningar från vår huvudleverantör samt egenkontrollmätningar.
Kockutbildning samt ett par års erfarenhet av arbete inom storkök eller restaurang. Goda kunskaper inom data är ett krav. Du ska kunna arbeta självständigt, vara flexibel och stresstålig. Stor vikt läggs vid samarbetsförmåga och personlig lämplighet. Arbetet sker utifrån ett rullande schema. Helgtjänstgöring 2,5 helg/ 5 veckor.
Kontaktpersoner på detta företaget
Områdeschef Maria Frank
036-10 75 90
Områdeschef Marie Hansen
036-10 22 43
Vårdförbundet Arja Ringström
0722-10 65 30
LSR Peter Svanstedt
036-10 23 25
FSA Ing-Mari Jonsson
036-10 36 55
Kostchef Vik. Kostchef Johanna Skenning
036-10 25 45
Kommunal Ronica Bravell
036-10 58 70
Områdeschef Carin Wiberg
036-10 56 94
Vision Steinunn Ingolfsdottir
036-10 73 88
SSR Lena Rocksjö
036-10 68 00