OBS! Ansökningsperioden för denna annonsen har
passerat.
Arbetsbeskrivning
Storhogna Högfjällshotell & Spa i Vemdalen, är en unik fjällanläggning med en omtalad Vinterträdgård. Vintertid så stoltserar Vemdalen med ca 50 pister och 30 liftar uppdelat på Klövsjö/Storhogna, Vemdalsskalet och Björnrike samt många mil av längdspår. Storhogna Högfjällshotell & Spa är stolta över att vara Vasaloppscertifierade och erbjuder en unik närhet till fjällen med ski in, ski out läge för i alla disipliner längd, på tur och givetvis utför. I det härliga fjällandskapet kring Storhogna finns gott om vandringsleder och cykelspår under vår, sommar och höst. Med oförglömliga äventyr som klättring, kanotpaddling, tillsammans med den topprankade Klövsjögolfklubb är detta ett axplock av de aktiviteter som finns att tillgå under barmarksperioden. Högfjällshotellet är ett efterfrågat mål av såväl privatpersoner som konferensgäster då vi även har mycket fina lokaler för möten och events. Vårt Spa är i toppskick och Storhogna har 2008 och 2009 utsetts till Sveriges ledande Spa -hotell av World Travel Awards samt att vi ingår i Svenska Spahotell. Restaurangerna fick 70p i 2010 års upplaga av White Guide. Med nya ägare och ny kökschef vid rodret så går Storhogna och Vinterträdgården ytterligare ett steg mot fjällinspirerad mat med stor prägel av lokala råvaror. Hotellet har 53 rum och sviter med totalt 158 bäddar. I vinterträdgården har vi ca 150 kuvert och en av våra barer. En trappa ner så finner vi vår mysiga Kalles Källare med ca 80 platser som är öppen under högsäsong torsdag - lördag samt på beställning. Cafe Solsidan är under högsäsong den mest populära restaurangen för skidåkarna. Här serveras en bistromeny, dagens lunch samt att det finns ett brett cafesortiment. Samevistet ligger 3,5 km upp på fjället och här i en mysig stuga serveras fika i olika former och enklare mat till fjällvandrare och skidåkare på högsäsong. Vi tror att du som söker tjänsten som kock/kallskänka har minst 3 års yrkeserfarenhet, utbildning och ett brinnande intresse för mat och dryck. Du är en lagspelare som är flexibel i dina arbetsuppgifter och har en utpräglad "Can do!" attityd. Vi ser gärna att du har ett intresse för att utvecklas inom branschen samt inte har några problem med att bo med andra. Vi ser fram emot att höra ifrån dig och bifoga gärna en bild i din ansökan!
Kontaktpersoner på detta företaget
SpaChef Åsa Remén
0682-413032
Restaurangchef My Hallin
0682413034
Spachef Åsa Remén
0682 41 30 30
SpaChef Åsa Remén
0682-413032
Restaurangchef Jessica Lindblad-Landell
0682 41 30 34
Källarmästare Peter Dahlbäck
0682-413053
Restaurangchef Peter Da
0682 41 30 34
Platschef Anna Hansson
0682-413044
076-7873583
SpaChef Eleonore Andersson
0703962044
703962044
Platschef Anna Hansson
0682413044
076-7873583