OBS! Ansökningsperioden för denna annonsen har
passerat.
Arbetsbeskrivning
Kort beskrivning av företaget:
Sodexo AB är ett av Sveriges ledande Service Management företag som är representerade över hela landet genom våra 8 000 medarbetare och omsätter drygt 3 miljarder kronor.
Med stor flexibilitet, kompetens och omtanke tar vi över, utvecklar och effektiviserar servicefunktioner i företag, privata institutioner och offentlig sektor.Vi lagar mat och städar, underhåller fastigheter, bemannar växel och reception, verkar inom hotell och konferens - och mycket mer.
INFORMATION OM LEDIG TJÄNST
---------------------------
Arbetsplats: Rödabergsskolan
Postnummer: 11344
Ort: Stockholm
Titel: Kock
Beskrivning av arbetsuppgifter:
Jobba i ett team om två kockar som dagligen lagar mat till 2700 elever, varav 4 skolor utöver Rödabergsskolan.Mycket specialkoster så viktigt med kunskap om allergener och allergier.Vana att arbeta med HACCP.
Vara delaktig i servering vid behov.
Beskrivning av kvalifikationer:
3 årig gymmnasial kockutbildning eller liknande.
Arbetat minst 5 år, gärna med storkök.
Vara flexibel
Kunna arbeta strukturerat ocg organiserat
Mycket goda kunskaper i svenska i både tal och skrift
Goda kunskaper om allergier och allergener
ANSTÄLLNINGSVILLKOR
-------------------
Tillträde: Snarast
Tidsbegränsad: Visstidsanställning
Övriga villkor:
Maila in din ansökan.För övrig information ring mellan 14:00-16:00
ANSÖKAN
-------
Skriftligt: Enbart skriftligt
KONTAKTPERSONER
---------------
Funktion: Platschef
Namn: Emanuel Rytter
E-post:
Kontaktpersoner på detta företaget
Jimmy Andersson, Restaurangchef
46 8-5788 5622
MariaNordström, Housekeeper
LindaJaensson,
08-5788 5938
IngelaLundström, Receptionschef
090-108749
MariaWestman, Reception/Fackligt ombud
090-108700
Ingela Lundström, Receptionschef
090-108749
Jimmy Andersson, Restaurangchef
46-8-5788 5622
Carina Runermark, Arbetsledare
08-57883069
Maria Westman, Reception/Fackligt ombud
090-108700
Tommy Öhman,