Kock

Arbetsbeskrivning

Rosendala äldrecentrum, köket

Rosendala kök & restaurang tillagar och serverar ca 220 portioner middag och ca 150 portioner kvällsmål dagligen.

Matlagning från grunden och specialkoster.I arbetet ingår även matsedelsplanering, egenkontroll, varubeställningar samt övriga förekommande arbetsuppgifter i storkök. Helgtjänstgöring 2 helger/ 5 veckor.

Kockutbildning samt ett par års erfarenhet av arbete inom storkök eller restaurang. Goda kunskaper inom data är ett krav. Du ska kunna arbeta självständigt, vara flexibel och stresstålig. Stor vikt läggs vid samarbetsförmåga och personlig lämplighet. Ange önskad sysselsättningsgrad.

Kontaktpersoner på detta företaget

Områdeschef Maria Frank
036-10 75 90
Områdeschef Marie Hansen
036-10 22 43
Vårdförbundet Arja Ringström
0722-10 65 30
LSR Peter Svanstedt
036-10 23 25
FSA Ing-Mari Jonsson
036-10 36 55
Kostchef Vik. Kostchef Johanna Skenning
036-10 25 45
Kommunal Ronica Bravell
036-10 58 70
Områdeschef Carin Wiberg
036-10 56 94
Vision Steinunn Ingolfsdottir
036-10 73 88
SSR Lena Rocksjö
036-10 68 00

Sammanfattning

  • Arbetsplats: Socialförvaltningen, äldrenämnd Jönköping
  • 1 plats
  • Tillsvidare
  • Heltid
  • Individuell lönesättning enligt avtal.
  • Tillsvidareanställning Tillträdesdag Enl övk Deltid 0
  • Publicerat: 20 mars 2014

Postadress

Rådhuset
Jönköping, 55189

Liknande jobb


Kock/kokerska

20 augusti 2010

Kock till lunch och catering

23 augusti 2010

Kock/kokerska

24 augusti 2010

Kock/Kokerska

20 augusti 2010