Kock

Arbetsbeskrivning

Vi söker en passionerad matlagare.

Vår gastronomi är samtida med svensk inriktning. Vi använder ett rustikt, enkelt uttryck och värnar om det svenska matarvet som framhäver råvarorna som gärna får vara från vårt närområde. Det är viktigt för oss att jobba med det egna hantverket i köket i form av korvar, inläggningar och rökta råvaror.

Vi tror att du har minst 3 års erfarenhet.Du jobbar i dag som kallskänka eller kock på en liknande restaurang, och ser dig själv som en lagspelare.

Vår restaurang är öppen alla dagar i veckan hela året, från frukost till sen middag. Verksamheten är omfattande och störst under sommarhalvåret.

Hotel Skeppsholmen ligger på den vackra ön Skeppsholmen mitt i centrala Stockholm, ingår i Nobiskoncernen. Hotellet har 81 hotell rum och sviter för mer info se, www.hotelskeppsholmen.se

Tjänsten är en heltid.
Ansökan görs på mail till Tomas Lindh
tomas@hotelskeppsholmen.se

Kontaktpersoner på detta företaget

restaurangchef Magnus Johansson
08 - 4072305
kökschef Magnus Johansson
08 - 4072300 0708 30 59 46
kökschef Magnus Johansson
08 - 4072300 0708 30 59 46
Receptionschef Louise Barnekow
0804072300
Vice vd Magnus Johansson
08 - 4072300 0708 30 59 46

Sammanfattning

  • Arbetsplats: HOTEL SKEPPSHOLMEN AB STOCKHOLM
  • 1 plats
  • Tillsvidare
  • Heltid/Deltid
  • Publicerat: 26 mars 2014

Besöksadress

GRÖNA GÅNGEN 1
STOCKHOLM

Postadress

BOX 1616
STOCKHOLM, 11186

Liknande jobb


Kock/kokerska

20 augusti 2010

Kock till lunch och catering

23 augusti 2010

Kock/kokerska

24 augusti 2010

Kock/Kokerska

20 augusti 2010