Kock

Arbetsbeskrivning


Vi söker en kock, som har ambitionen att ingå i en pedagogisk verksamhet med målsättningen att utveckla verksamheten till en tongivande restaurang.
Som kock på Fridaskolan ska du ha viljan och se nyttan med att delta i den pedagogiska verksamheten.
Att vara serviceinriktad och ha en god kontakt med elever, föräldrar och pedagoger är en självklarhet.
Att utföra arbetsuppgifter, vilka kan ske med flexibel arbetstid, i syfte att sprida kunskap om sitt uppdrag och för att utveckla verksamheten.

Uppdraget som kock i Fridaskolorna innebär att:
-Ständigt arbeta för att vara en del av ett tongivande
utbildningsföretag.
-Att aktivt arbeta för att våra barn och elever utbildas till
tågluffare.
-Att vara beredd på utmaningar och oförutsedda händelser och att
anstränga sig för att skaffa information och att lösa problem.

Dagliga uppgifter:
Att laga god näringsriktig, varierad mat från grunden med tydlig miljöprofil.
Vara delaktig i skolans uppdrag, att arbeta med elevernas utveckling.
Alla för uppdraget förekommande uppgifter som disk, städ, att skapa en god måltidsmiljö, sköta beställningar, menyplanering, livsmedelskontroll,miljöarbete, kompetensutveckling, marknadsföring och ett visst ekonomiskt ansvar ingår.

Yrkesteknisk kompetens:
Ha en stark tilltro till sin kompetens:
Dokumenterad utbildning som kock och praktisk erfarenhet med erfarenhet av planering utförande och utvärdering. Goda matlagningskunskaper.
Vi ser att man utmanar svårighetsgraden i matlagningen och tillagar mat från olika kulturer.
God kännedom om miljöarbete och god hälsa.

Personlig och social kompetens:
Social öppenhet ska prägla verksamheten och tilltro till kollegornas och elevernas förmåga: Att ständigt se våra barn och ungdomar som gäster i skolrestaurangen. Att ha intresse av att delge elever kunskaper om miljö och kost med utgångspunkt från Fridaskolans värdegrund och kompetensutveckling.
Att vara strukturerad, stresstålig samt ha ett positivt och tillåtande
förhållningssätt. Vi ser erfarenhet av arbete med barn och ungdomar och arbete i arbetslag som meriterande.

Strategisk kompetens:
Utveckling, uppföljning och utvärdering ska vara naturliga inslag i arbetet:
Miljöförbättrande åtgärder och förhållningssätt, utveckling av egna
restaurangverksamheten, integrering- mellan kök och den pedagogiska verksamheten, vara en del av Frida Kompetens och se de positiva möjligheterna med att delta vid externa uppdrag.
Att använda IT och sociala medier

Kontaktpersoner på detta företaget

Bitr. rektor Johan Arnell
072-1580003 0703021640

Sammanfattning

  • Arbetsplats: Fridaskolan Vänersborg VÄNERSBORG
  • 1 plats
  • Tillsvidare
  • Heltid
  • Lön enligt avtal.
  • Publicerat: 7 april 2014

Besöksadress

REPSLAGARVÄGEN 14
VÄNERSBORG

Postadress

BOX 225
VÄNERSBORG, 46223

Liknande jobb


Kock/kokerska

20 augusti 2010

Kock till lunch och catering

23 augusti 2010

Kock/kokerska

24 augusti 2010

Kock/Kokerska

20 augusti 2010