OBS! Ansökningsperioden för denna annonsen har
passerat.
Arbetsbeskrivning
Vi är allt fler som väljer att bo i Uddevalla. Kommunen växer stadigt och har idag drygt 55 000 invånare. Här har vi hav, skog och fjäll nära inpå och dessutom ett rikt näringsliv som präglas av småföretagande och god samverkan.
I Uddevalla kommun strävar vi aktivt efter mångfald genom att värdesätta och rekrytera medarbetare med olika bakgrund. Vi bedriver ett aktivt hälsofrämjande arbete med målsättningen att vara en attraktiv arbetsgivare och en hälsofrämjande organisation. I mötet med andra människor är våra ledord öppenhet, respekt och professionalitet. Tillsammans arbetar vi för ett hållbart samhälle - för alla invånare.
Hjärtat i Bohuslän, liv, lust och läge ger livskvalitet!
Beskrivning
Måltidsservice ansvarar för maten i förskolor, skolor o kök inom äldreomsorgen som drivs i
kommunensregi.
Måltidsservice har ca 160 medarbetare fördelade på ca 55 kök.
I varje tillagningskök finns en ansvarig kock eller köksmästare som arbetar tillsammans med
måltidsbiträden beroende på kökets storlek. Antal portioner som lagas i de olika köken varierar mellan
20 och 2500 per dag.
Måltidsservice strävar efter att laga så mycket mat som möjligt från grunden och vårt främsta mål är att
maten ska smaka gott och vara näringsriktig. En annan viktig uppgift är att grundlägga bra matvanor och
att måltiden ska ge möjlighet till en stunds avkoppling.
Äsperödsköket är Uddevallas centralkök. Arbetsplatsen har 1 köksmästare 4 kockar och 10
måltidsbiträden.
Äsperödsköket lagar ca 2500 portioner per dag, både till skola och äldreboende.
Arbetsuppgifter
Laga god och näringsriktig mat som möter gästernas behov.
Nära samarbete med köksmästare, övriga kockar samt övriga i personalstyrkan i köket
Bidra till verksamhetsutveckling.
Upprätthålla en god kund- och gäst relation.
Säkerställa och utför HACCP-arbetet.
Bidra till god arbetsmiljö.
Göra inköp enligt avtal.
Delta i menyplanering.
Handleda vikarier och praktikanter.
Kvalifikationer
Vi söker dig med gymnasieutbildning inom storhushåll eller restaurang och minst tre års erfarenhet av att jobba i ett storkök med kallmatsproduktion. Du har goda kunskaper om specialkost, livsmedelshygien, näringslära och
egenkontroll.
Vi vill att du har god datorvana samt att du behärskar det svenska
språket i tal och skrift.
Det är meriterande om du har erfarenhet från ett serviceyrke, samt kunskap av kostdataprogram.
Förutom utbildning och erfarenhet söker vi dig som har stort engagemang för god, vällagad och
hälsosam mat. Du är kreativ i allt som gäller mat/måltider, är öppen för nytänkande och har en positiv
drivkraft inför att anta nya utmaningar inom professionen. Du har samarbetsförmåga, är initiativtagande
och serviceinriktad.
Anställning sker under förutsättning att erforderliga beslut fattas. För tjänster där arbetet innebär direkt och regelbunden kontakt med barn och ungdomar, samt för verksamhet inom LSS, vård- och omsorg, hälso-och sjukvård, psykiatrisk vård och missbruksvård, ska giltigt utdrag ur polisens belastningsregister visas upp alternativt lämnas in före anställning. Tänk på att det kan ta tid att få utdraget så beställ det i god tid för att rekryteringsprocessen inte ska fördröjas.
För dig som inte är medborgare inom EU/EES-området krävs arbetstillstånd, detta gäller inte dig som har permanent uppehållstillstånd. Arbetstillståndet ska uppvisas vid intervjutillfället.
Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser.
Kontaktpersoner på detta företaget
Jörgen Storm, Enhetschef
0522-69 64 60
Lisa Cronholm, Avdelningschef Myndighet
0522-69 63 68
Lars-Göran Johansson, Avdelningschef
0522-69 64 56
Andreas Roos, Avdelningschef
0522 695679
Andreas Roos, Avdelningschef
0522-69 56 79
Simone Saul
0522-697073
Berit Carlsson, Tf Lantmäterichef
0522-697361
Lisa Cronholm, Avdelningschef
0522-69 63 68
Sten-Anders Olsson
0522-69 63 64
Anders Knutsson, Bostadsanpassningshandläggare
0522-69 64 58