Kock

Kock

Arbetsbeskrivning

Område måltid, Verksamhetsstöd och service

Söker du ett extrajobb? Vi söker kockar som omgående vill arbeta extra hos oss på område måltid.

Vi erbjuder ett meningsfullt arbete där du skapar värde för sjukhusens patienter, personal och besökare.

Vi söker
Vi söker dig som har genomgått en utbildning inom hotell och restaurang eller har erfarenhet vi bedömer likvärdig. Du som söker har tidigare erfarenhet av arbete i kök och vi ser gärna att du har arbetat i storkök. Vi vill att du kan göra dig förstådd i det svenska språket i tal och skrift.

Som person är du trygg, stabil och arbetar bra med andra människor. Du arbetar självständigt och effektivt för att nå goda resultat och få saker gjorda. Du lyssnar, kommunicerar väl och har ett konstruktivt förhållningssätt. Du är duktig på att planera, organisera och prioritera. Du följer recept med noggrannhet och har grundläggande kunskaper om allergener.

Vi erbjuder dig
Vi erbjuder dig en utvecklande arbetsplats där du gör skillnad. Ditt arbete är meningsfullt för de patienter och gäster som du finns till för.

Det här får du arbeta med
Vi jobbar med alla möjliga olika sorters mat och en självklarhet för oss är god, vällagad och vacker mat. Våra gäster är såväl patienter, som anställda, besökare, konferensgäster och skolungdomar. Det innebär att vi måste vara flexibla och anpassa oss till de olika gästernas behov. Vi finns också på vårdavdelningar, där vi hjälper vården att servera maten på bästa sätt till patienterna.

På centralköket är vi cirka 30 personer som lagar upp till 2000 portioner om dagen.

Detta värderar vi högt
Vi lagar mycket mat från råvara och vi vill att du har hjärtat i maten. Vi arbetar för att ge god service till patienter, besökare och personal, samtidigt som vi eftersträvar att nå uppsatta mål enligt regionens hållbarhetsprogram. Vi jobbar med ständiga förbättringar såsom minskat matsvinn och ökad andel ekologiska varor.

Vi strävar efter mångfald där våra medarbetares bakgrund, erfarenhet och kunskap tas tillvara och berikar verksamheten.

Så här gör du om du är intresserad
Sista ansökningsdag är den 15 december. I denna rekrytering tillämpar vi en löpande rekryteringsprocess och tillsättning kan ske före sista ansökningsdag. Vid frågor är du välkommen att kontakta enhetschef Oliver Renström, tfn 072-5091555.

Välkommen med din ansökan! Vänligen bifoga relevanta intyg och betyg.

Vi undanber oss all kontakt med annonsförsäljare och rekryteringsföretag.

Område måltid medverkar till en måltidsupplevelse som präglas av glädje, kundnytta och trygghet. Vi serverar goda, näringsriktiga och hållbara måltider till sjukhusens patienter samt medarbetare och besökare till restauranger, café och butik. Vi söker ständiga förbättringar, är en hälsofrämjande arbetsplats och arbetar aktivt för att uppfylla Regionens hållbarhetsmål. Vi är kundfokuserade och skapar en gemensam plattform för måltidsfrågor.

Våra medarbetares samlade erfarenheter och kunskap tas tillvara och bidrar till vår vision:

Vi leder och driver den framtida måltidsutvecklingen inom Regionen!

Sammanfattning

  • Arbetsplats: Region Jönköpings län
  • 5 platser
  • 3 - 6 månader
  • Deltid
  • Fast månads- vecko- eller timlön
  • Publicerat: 1 december 2020
  • Ansök senast: 15 december 2020

Besöksadress

Husargatan 4
None

Postadress

Husargatan 4
Jönköping, 55111

Liknande jobb


Måltidsservice Varberg söker erfarna kockar

Måltidsservice Varberg söker erfarna kockar

28 oktober 2024

Kökspersonal och kockar säsongen 2025

Kökspersonal och kockar säsongen 2025

28 oktober 2024

Timvikarie kock till kostenheten

28 oktober 2024

Kock till anstalten Viskan

Kock till anstalten Viskan

28 oktober 2024