OBS! Ansökningsperioden för denna annonsen har
passerat.
Arbetsbeskrivning
Rollen
Vi söker en kock som tillsammans med oss vill utveckla vårt totala ”måltids-erbjudande” till en modern och attraktiv mötesplats med mat och dryck i fokus. I rollen som kock ingår daglig drift för att tillsammans med Köksmästaren leda den dagliga driften. Som kock är du delaktig i matlagning, egenkontroll och varuinköp. Tillsammans med Köksmästaren är du som kock delaktig i att planera för meny och utbud med en ambition att laga så mycket mat som möjligt från grunden.
Din uppgift blir att i samarbete med bla Köksmästaren och hela teamet utvärdera dagens erbjudande och utveckla det för att driva ny tillväxt. Här ingår produktion och produktutveckling till hela den manuella linjen (deli, fisk, ost, chark, färdigmat) samt ICAnders med ”äta-här” och ”to-go”-erbjudande. Du kommer arbeta som lunchkock och servera luncherna på ICAanders.
Stor del i uppdraget kommer också gå ut på att minimera uppkomsten av matsvinn, men också att förädla produkter under konceptet ”Svinn-bra”.
Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper och söker en empatisk, engagerad och positiv medarbetare som har god samarbetsförmåga. Hos oss får du arbeta med det viktigaste i vårt erbjudande, maten, vilket ställer stora krav på egen initiativförmåga, driv och servicekänsla.
Meriterande
-Du har relevant branschutbildning och några års erfarenhet från restaurang eller storhushåll.
-Certifierad i HACCP eller liknande system.
-Du har ett flexibelt och tydligt ledarskap och drivs av att engagera och arbeta tillsammans med dina medarbetare.
-Som person är du utåtriktad, självständig och nytänkande och drivs av att leda utvecklingen av verksamheter framåt.
Är du den vi söker och är beredd att satsa 100%. Då ser vi framemot din ansökan.