Kock

Arbetsbeskrivning

På Sofiero gård i utkanten av Helsingborg driver vi ett bageri och café. Vi söker nu mer sommar-personal till vårt kök där vi serverar lunch och cafémat tisdag till söndag. Arbetstiderna varierar men grunden är 06-14.30 vardagar och 07-15.30 helger. Jobbet är som extrakock under sommar och ev höst eller längre och med tillträde enligt överenskommelse . Arbetet innefattar att man kan rycka in i kassadisken, så erfarnehet av det är meriterande men inget krav. Man jobbar i ett ´öppet´kök så det är viktigt att man är ordningsam och det innebär också ett nära möte med gäster och övrig personal. Vi försöker alltid ha en vegetariskt hållning i menyn, men vi använder kött också..

Sammanfattning

  • Arbetsplats: Brödkultur 2 0 AB Helsingborg
  • 1 plats
  • Fast månads- vecko- eller timlön
  • Publicerat: 5 mars 2021
  • Ansök senast: 31 mars 2021

Postadress

Sofierovägen 126A
Helsingborg, 25482

Liknande jobb


Kallskänka till Coors nya koncept

Kallskänka till Coors nya koncept

5 november 2024

Kallkökskock sökes till Marstrands Havshotell

Kallkökskock sökes till Marstrands Havshotell

5 november 2024

"Extrapersonal vid behov"

"Extrapersonal vid behov"

5 november 2024