OBS! Ansökningsperioden för denna annonsen har
passerat.
Arbetsbeskrivning
Göteborgs Stads förskoleförvaltning omfattar cirka 390 kommunala förskolor och 179 fristående förskolor med cirka 30 000 barn. Förvaltningen har ca 6 000 medarbetare som tillsammans arbetar med barnens lärande och utveckling i centrum. Förskoleförvaltningen söker dig som vill vara med att utveckla förskolan utifrån våra gemensamma inriktningar:
Förskolan lägger grunden för barnens fortsatta utbildning
En rolig trygg och lärorik förskola för alla barn
Vi utvecklar förskolan tillsammans
Vi satsar mer där det behövs mest
ARBETSUPPGIFTER
Brinner du för mat och människor och vill bidra till bästa service, kvalitet och utveckling för våra barn? Då kan det här uppdraget vara något för dig!
Måltid tillagar och distribuerar mat till alla 400 förskolor i Göteborgs Stad. Vi stödjer kärnverksamheten genom att tillhandahålla god, säker, näringsriktig och hållbar mat. Servicegrunden omfattar frukost, lunch och mellanmål och i samverkan med kärnverksamheten skall vi bidra till att våra barn får en positiv måltidsupplevelse.
Vi söker nu 7 kockar till våra förskolekök i Team Backa, Kärra-Säve, Tuve och Norra Torslanda på Hisingen. Som kock hos oss är ditt uppdrag att vikariera vid ordinarie medarbetares frånvaro i något av våra kök. Arbetsupplägg och arbetsplats kan ändras från en dag till en annan beroende på var i verksamheten det finns behov. Din grundplacering är i ett av våra kök i de olika teamen.
Som kock ansvarar du för att följa våra gemensamma riktlinjer och arbetsrutiner för det dagliga arbetet i köket. Du säkerställer att våra gäster får näringsrik och god mat samtidigt som du ger dem en positiv måltidsupplevelse. I arbetet ingår att tillaga och servera goda måltider, tillagning av specialkost, diskhantering, egenkontroll och att hålla rent och snyggt i köket. Då köket ligger i en förskola kommer du att ha direkt kontakt med barn och pedagoger i matsal eller avdelningar.
Vi erbjuder ett arbete med stor möjlighet att tillsammans med teamet påverka och skapa en positiv måltidsupplevelse för barnen! Arbetet är varierat och du får möjlighet att arbeta i olika förskolor.
Arbetet utförs dagtid, helgfria måndag till fredag
KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som är utbildad kock med erfarenhet från storkök eller restaurang. Ett krav är att du behärskar olika matlagningstekniker, framförallt husmanskost samt har goda kunskaper inom specialkost. Vi ser att du har goda kunskaper kring livsmedelshantering och livsmedelshygien inom storkök. Vi arbetar för att öka andelen miljömåltider och vi ser gärna att du har erfarenhet av vegetarisk matlagning. Du har datorvana för hantering av personalsystem, e-post, kostdatasystem och inköpssystem samt du behärskar svenska språket i tal och skrift.
Vi söker dig som har ett stort intresse för matlagning till våra förskolebarn på Team Hisingen. Du är social, serviceinriktad och har god samarbetsförmåga. Du ser verksamheten ur ett helhetsperspektiv, är flexibel i ditt arbete och ser möjligheter. Vidare är du strukturerad och du använder tiden effektivt. Tjänsten kräver att du är flexibel och kan byta arbetsplats med kort varsel. Du tar initiativ och ser till att arbetet går framåt, oavsett om du arbetar själv eller tillsammans med andra.
ÖVRIGT
I denna rekryteringsprocess används urvalsfrågor som ett verktyg för att göra ett första urval. Det innebär att du inte ska bifoga ett personligt brev.
Som anställd i vår förvaltning erbjuds du bland annat friskvårdsbidrag, cykelförmån och medarbetarstöd.
Enligt Skollagen ska utdrag ur polisens belastningsregister uppvisas av personer innan de anställs inom förskoleverksamhet, skola och skolbarnomsorg. Detta beställer du på Polisens hemsida.
Inför denna rekrytering har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och därför undanber vi oss ytterligare erbjudanden om kompetensförmedling, annonserings- och rekryteringshjälp.
Vi tar endast emot ansökningar via vårt rekryteringssystem i enlighet med GDPR.