Kock

Arbetsbeskrivning

Lammet & Grisen på Öland är beläget utanför Löttorp på solsäkra norra Öland. Vi serverar helstekt lamm och gris som trancheras av våra kockar i restaurangen. Det finns såklart även vegansk och vegetariska alternativ för de som önskar. Vi jobbar i möjligaste mån med lokala råvaror och närliggande producenter.
På restaurangens tak finns en härlig terass med utsikt över det öländska alvaret där våra gäster kan njuta av en drink före eller efter middagen.
Vi är ca 40 personer som jobbar tillsammans under sommaren. Du ska ha minst 2 års arbetserfarenhet av köksarbete. Vi ser gärna att du gått restaurangutbildning. Vi har olika stationer bl a.
Stek - förbereder och grillar/steker allt kött inför/under kvällen.
Buffé - tillagar och förbereder de flesta tillbehör som vi serverar till köttet. Under kvällen ser man till att alla tillbehör fylls på och att allt är rent och fräscht på tillbehörsborden.
Tranchörer - trancherar köttet till våra gäster ute i matsalen.
Kallskänk - förbereder och tillagar alla desserter.

Kontaktpersoner på detta företaget

Krögare Patrik Clasén
0485-20350

Sammanfattning

  • Arbetsplats: Lammet & Grisen på Öland AB LÖTTORP
  • 2 platser
  • 11 dagar - 3 månader
  • Heltid
  • Fast månads- vecko- eller timlön
  • Publicerat: 24 mars 2021
  • Ansök senast: 9 maj 2021

Besöksadress

Hornvägen 35
LÖTTORP

Postadress

Hornvägen 35
LÖTTORP, 38772

Liknande jobb


Kock, à la carte

Kock, à la carte

20 december 2024

20 december 2024

Kock/Köksnisse

Kock/Köksnisse

19 december 2024

Kock med start januari/februari

Kock med start januari/februari

19 december 2024