OBS! Ansökningsperioden för denna annonsen har
passerat.
Arbetsbeskrivning
Vi söker nu en kock som vill arbeta extra samt heltid i sommar.
På Bird tar vi konceptet fågel till en ny nivå. Det är streetfood med finess, uppsluppen stämning, cocktails, bärs och cava. All vår kyckling kommer från Mariebegs gård utanför Trollhättan. Småskalig produktion med god djurhållning. Vi är en liten restaurang med ett tajt gäng som har mycket kul tillsammans.
Ansökan samt eventuella frågor besvaras via epost. Du ska vara utbildad kock med erfaranhet av À la carte. Vi sysslar med streetfood på fågel som ska hålla en finess och kvalité utöver det vanliga. Arbetsuppgifter kommer inkludera sedvanlig service med varmkök, kallkök samt prepp innan service och städning efter. Vi ser gärna att du har ett stort intresse för mat och dryck, samt viss erfarenhet från både varm- och kallkök. Ansvarsfullhet, stresstålighet, och en vilja att lära sig och utvecklas är viktiga egenskaper.
Matchar du ovanstående text så finns givetvis alla möjligheter att utveckla din roll och ta större ansvar. Arbetstiden kommer vara förlagd till kvällar och helger till en början. Deltid nu i vår och heltid frammåt sommaren. Tillträde efter överenskommelse.
Ansökan samt eventuella frågor sker via epost.
Märk din ansökan med: KOCK