OBS! Ansökningsperioden för denna annonsen har
passerat.
Arbetsbeskrivning
Verksamhetsbeskrivning:
Torsta AB är mötesplatsen i Jämtland för de gröna näringarna. Verksamheten har gamla anor, då det bedrivits lantbruksutbildning i Torstas lokaler sedan 1919. År 2012 startades samverkansbolaget Torsta AB genom en sammanslagning av Åsbygdens Naturbruksgymnasium och Jämtlands Institut för landsbygdsutveckling (JILU). Bolaget ägs till 60% av det offentliga och till 40% av det privata näringslivet inom jord, skog och trä. Syftet är att vidareutveckla och samla all den kompetens som byggts upp under åren samt att skapa en plattform för ett samarbete mellan det offentliga och näringslivet för utveckling inom de gröna näringarna. Detta innebär att vår arbetsplats genomsyras av öppenhet för nya idéer och flexibilitet.
Vår verksamhet är i dagsläget
- gymnasie- och uppdragsutbildningar inom naturbruk för ungdomar och vuxna.
- projekt med inriktning på grönt företags- och landsbygdsutveckling.
- lunchrestaurang samt dagkonferenslösningar för upp till 150 personer.
- jordbruksdrift med ekologisk mjölkproduktion samt fåravel.
- ullspinneri
I Torstas Gårdsrestaurang har vi som mål att servera husmanskost med en modern touch, lagad från grunden med bra råvaror, hembakat bröd samt en härlig salladsbuffé. Potatisen och det mesta av köttet som vi serverar kommer från gården. Under jaktsäsongen har vi tillgång till viltkött då jakt ingår i gymnasieutbildningen. Vi serverar lunch till elever, personal och externa gäster, frukost och middag till våra internatselever samt fika och lunch till våra konferensgäster. Vi erbjuder även catering och ala carte middagar.
Arbetsuppgifter:
Alla förekommande uppgifter som kock i ett restaurangkök.
Torsta Gårdsrestaurang söker en duktig lunchkock/kallskänka. Du kan även baka kakor och bröd gärna surdegsbröd. Du arbetar självständigt (i team). Du kan laga mat från grunden främst husmanskost men även internationella rätter. Eftersom vi erbjuder stor salladsbuffé till våra gäster vid luncher är det ett krav att du kan komponera olika sallader.
Kvalifikationer:
Tjänsten kräver att du har gått Hotell- och Restaurang utbildning eller Lernias utbildning och har tre-fem års gedigen erfarenhet från liknande verksamhet. Du ska brinna för restaurangbranschen och veta att det är inom den som du ser din framtid. Du som söker är en utpräglad serviceperson som är kreativ och passionerad i din yrkesroll som kock. Vi vill att du ska vara glad och nyfiken i sinnet och älska att laga god mat. Det är viktigt att du har intresset och drivet för matlagning. Tillagning av specialkost förekommer och är en merit.
Du som söker har hög stresströskel med stor arbetskapacitet. Du är ansvarsfull och kan ha många bollar i luften. Du har eget ansvar och levererar bra mat med hög kvalitet även under press. Du är strukturerad, du planerar din tid för att genomföra dina arbetsuppgifter och har hela tiden fokus på gästerna samt har hög servicekänsla. Arbete som kock innebär även att du har kundkontakt därför är det viktigt att du talar bra svenska. Grundkunskaper i hygien är en förutsättning. Önskvärt är att du har kassavana.
Schemalagda vardagar arbetstider varierar mellan 6:30-17:00. Kvällstid förekommer.
Tillträde omgående
Omfattning: heltid 11 dagar-3 månaders vikariat
Kontaktperson
Maria Luisa Parian Hallqvist, Kökschef
0640-18806
maria.luisa.parian.hallqvist@torsta.se
Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser.
Kontaktpersoner på detta företaget
Rektor Eva-Lena Blom
0640-188 02
Verksamhetsansv. Skog Tomas Malm
0640-188 06
070-378 36 55
Lärare Skog Torbjörn Sperring
070-329 64 54
Lärare Skogsmaskinförare Johan Montelius
070-530 46 60
Andreas Carlsson
0640-188 17
070-646 19 17
Versamhetsansvarig Ingrid Lilja
0640-188 03
Marita Åsberg
0640-188 10
Ekonom Ingrid Lilja
0640-188 03
VD Trine Amundsen
0640-188 01
Utbildningschef Eva-Lena Blom
0640-188 02