OBS! Ansökningsperioden för denna annonsen har
passerat.
Arbetsbeskrivning
Vi driver ett antal restauranger, caféer, butiker och skolmatsalar runt om i Umeå. Vi har verksamhet både på dag- och kvällstid på vardagar och helger.
Vi är en del av Compass Group som är en världsledande leverantör inom mat, dryck och supportservice. Över hela världen har vi över 600 000 kollegor!
I Sverige har vi cirka 450 verksamheter runt om i landet, vilket gör att det finns fantastiska utvecklingsmöjligheter hos oss. Vi har förmåner genom kollektivavtal som årlig löneökning, försäkringar och tjänstepension samt andra erbjudanden i vår förmånsportal.
Compass Group i Sverige omsätter ca 3 miljarder kronor och drivs under varumärkena Eurest, Eurest Services, Medirest, Chartwells och Levy Restaurants, Amica, Food & Co, Försvarsrestauranger, Tastory och Hav a Java. Compass Group Sverige är en del i koncernen Compass Group PLC och förvärvade Fazer Food Services den 31 januari 2020. Koncernens omsättning uppgår globalt till £25 miljarder (2019).
Våra kunder är företag, arenor, uni...
Läs mer på https://hpr.to/j23209
Varför ska du välja oss?
- Du kommer jobba måndag-fredagar dagtid och ha en lång semester över sommaren
- Vi har målsättning att laga all mat från grunden du kommer få vara med att bygga menyerna för vår lunch och vår affärslunchrestaurang
- Vi rekryterar schysst! Vi tror att mångfald, olika erfarenheter och kompetenser gör den bästa stjärnhimlen
- Vi älskar service och vi vill leverera service i världsklass genom att alltid ge det lilla extra
- Vi tror på hållbarhet! Både när det gäller vår planet och våra kollegor
- Vi levererar kvalitet i allt vi gör!
Vem söker vi?
Nu söker vi en passionerad kock som vill
arbeta i ett team där serviceanda och lagarbete står i centrum. Med nyfikenhet
och entusiasm skapar du smakfulla och vällagade rätter med fokus på hållbarhet.
I tjänsten ingår bland annat dagligt
arbete med egenkontroll, att ha god kännedom om allergener och kunna redogöra
för alla ingredienser, beställning och mottagning av varor samt svinnhantering.
Du kommer även vara behjälplig i menyplanering och inventering.
Vem är du?
- Du är över 20 år
- Du har minst tre års erfarenhet som kock
- Du ska vara van att jobba självständigt
- Du har utbildning inom hotell och restaurang med kockinriktning eller motsvarande
- Du har erfarenhet av restaurangarbete sedan tidigare
- Du har en förmåga att planera och strukturera arbetet effektivt
- Du tar genom din passion ansvar för att hålla en hög service- och kvalitetsnivå på det du levererar
- Du ser din betydelse i nöjda gäster, är positiv, stresstålig och har lätt för att samarbeta och kommunicera
- Du kan ta egna initiativ och är flexibel i din yrkesroll
- Du talar och skriver svenska
- Erfarenhet av menyplaneringssystem är ett plus
Varmt välkommen med din
ansökan!
Vi tar enbart emot ansökningar via webben,
ansökningar som kommer in på annat sätt behandlas inte.
Kontaktpersoner på detta företaget
Ulrika Franzen Körlof
Compass Group