Kock

Arbetsbeskrivning

#jobbjustnu
Jobba med oss på västkustens finaste destination.
Sedan Marstrands Havshotell öppnade för 10 år sedan har vi haft en utveckling vi aldrig kunnat drömma om. Under 2019 har magin lyfts till nästa nivå, total 144 hotellrum, 15 mötes- och eventlokaler, en ny sportklubb, ett större SPA och inte minst helt nya Ottos Vardagsrum & Kök.
Som kock med erfarenhet, trendkänsliga framtidsvisioner och kreativitet kan vara med och bygga vårt nya Ottos Kök.
Vi vill ha en teamspelare som vågar ta plats, vågar utmana och är beredd att satsa stort för att vinna, precis som resten av vår familj!
Du kommer tillsammans med resten av teamet ansvara för att leverera mat i toppklass till våra gäster.
Vi jobbar med ala carte, festvånings arrangemang och bröllop.
Du kommer att jobba i den dagliga driften i köket med att laga mat, kvalitetssäkra och utveckla våra menyer.
Arbetstid förlagd till dag, kväll och helger.
Att kunna utrycka sig på svenska i tal och skrift är meriterande.
Anställning sker löpande

Kontaktpersoner på detta företaget

Food and Beverage Pär Andersson
0303240200

Sammanfattning

  • Arbetsplats: MARSTRANDS HAVSHOTELL AB MARSTRAND
  • 1 plats
  • Tills vidare
  • Heltid
  • Fast månads- vecko- eller timlön
  • Publicerat: 16 augusti 2021
  • Ansök senast: 15 september 2021

Besöksadress

VARVSKAJEN 2
MARSTRAND

Postadress

VARVSKAJEN 2
MARSTRAND, 44030

Liknande jobb


5 november 2024

A la carte-kock  Brasserie Bouquet

A la carte-kock Brasserie Bouquet

5 november 2024

5 november 2024