KOCK

KOCK

Arbetsbeskrivning

Vi fortsätter att utöka och söker därför fler stjärnor till vårt kök, vi behöver dig som är kock! Har du utbildning & erfarenhet, skicka din ansökan omgående.
OM DIG
Du är en kreativ kock som har flera års tidigare erfarenhet av matlagning i restaurangverksamhet. Din kreativitet och passion för matlagning samt förmåga att utveckla magiskt goda maträtter är stor och du är van att kombinera smaker och att presentera mat på ett tilltalande sätt. Du har dokumenterade kunskaper om hur råvaror och mat behandlas hygieniskt och på rätt sätt. Du beskriver på ett professionellt sätt rätterna och innehållet för serveringspersonal och gäster. Du arbetar både självständigt och är en positiv lagspelare som samarbetar med alla. Du har en lyhördhet inför gästernas önskemål och är flexibel att rycka in där det behövs. Hos oss kan du förvänta dig att arbetet är intensivt under vissa perioder och ibland får man göra flera saker samtidigt – vi har alla inställningen att vi går in och stöttar där det behövs. Arbetsmoral och initiativtagande sätter du högt. Med din stolthet, engagemang, glädje och samarbetsvilja medverkar du till vår trivsamma arbetsplats!
OM ROLLEN
Arbetsuppgifterna:
· Delta i att ta fram och utveckla vår meny
· Bereda och tillreda kalla och varma rätter, lunch- och bistrorätter
· Bereda smörgåsar
· Baka enklare bakverk
· Planera och förbereda det som ska tillagas eller bakas
· Vara delaktig i beräkning av åtgång på råvaror och beställa dem
· Delta i skötsel och städning av köks- och lagerutrymmen
· Handleda och introducera ny personal i kök och café
Ansvaret:
· Vara ställföreträdande köksansvarig
· Säkerställa utmärkta lunch- och bistrorätter
· Ha noggrann och tydlig struktur, planering samt hålla ordning och reda
· Ha fokus på ökad försäljning genom att samarbeta med gäster och arbetskamrater samt att hålla koll på aktuella mat- och baktrender
· Ge utmärkt service så att gästen alltid blir nöjd
· Ha förmåga att hantera motgångar och klagomål
· Säkerställa att vi uppnår krav för hygien och hantering av våra råvaror och produkter
· Använda de aktuella instruktioner och verktyg som anges
· Ansvara för gott samarbete med arbetskamrater

ÖVRIGT
Arbetstider enligt schema, vardag, helg och kvällar ingår.
Du har en utbildning inom livsmedel/restaurang.

Sammanfattning

  • Arbetsplats: Arom i Jönköping AB JÖNKÖPING
  • 1 plats
  • 6 månader eller längre
  • Heltid
  • Fast månads- vecko- eller timlön
  • Publicerat: 14 september 2021
  • Ansök senast: 3 oktober 2021

Postadress

Hoppets Torg 5
JÖNKÖPING, 55321

Liknande jobb


Vi söker sushikock/kokerska

19 september 2024

Kock sushi fusion

18 september 2024

18 september 2024

Sushikock/Specialkock sökes

Sushikock/Specialkock sökes

17 september 2024