OBS! Ansökningsperioden för denna annonsen har
passerat.
Arbetsbeskrivning
Best Western Plus Västerviks Stadshotell är ett prisbelönt, fyrstjärnigt fullservicehotell med 101 rum, en stor konferens- och festverksamhet, spaavdelning samt en omfattande restaurangverksamhet. Vi är ett offensivt företag med en stark ledningsgrupp och ett riktigt bra och professionellt team av medarbetare. Vi är Västerviks enda svanenmärkta hotell, restaurang och konferens och vi har självklart kollektivavtal.
Vi bygger ett nytt team i köket och i restaurangen och söker flera nya stjärnor!
Vi söker kockar!
Till vår omtyckta restaurang Gustawas Kök & Bar samt till vår lunch- och festvånings-/konferensverksamhet söker vi flera kockar. För rätt person finns det även en tjänst som sous chef med direkt ansvar under kökschefen.
Vi serverar modern mat som är baserad på närodlade produkter. I detta använder vi oss av gamla tillredningsmetoder såsom torkning, gravning m.m. men med en tvist för att uppnå nya smaker. All mat lagas från grunden. Man får arbeta med variation i köket, ingen dag är den andra lik.
Egenskaper som vi värdesätter är att du är strukturerad, noggrann och att du trivs med att arbeta både självständigt och i grupp. Du är en glad, kreativ och flexibel person med ett genuint intresse för matlagning. Du är inte rädd för att jobba i ett högt tempo, hanterar stress och det är viktigt att du är lösningsorienterad. Du tycker, liksom vi, att det är viktigt att överträffa våra gästers förväntningar.
Vi ser gärna att du har några års erfarenhet från à la carte restaurang. Är du nyutexaminerad med vilja och driv att lära och utvecklas så kan vi även få det att fungera.
Krav
Utbildning: Utbildad kock.
Språk svenska alt. engelska.
Erfarenhet: Gärna flera års erfarenhet från à la carte restaurang.
Vi undanber oss samtal och mejl från rekryteringsfirmor.