OBS! Ansökningsperioden för denna annonsen har
passerat.
Arbetsbeskrivning
Vi på Storlien Högfjällshotell söker förstärkning påsken 2023.
Vem: Vi söker dig som har tidigare erfarenhet som kock, gärna á la carte och som vill arbeta i Storlien tre veckor över påsk, tillsammans med härlig personal och fantastisk natur. Du har stor glädje för matlagning och är även nyfiken av att arbeta med lokala råvaror. Att jobba både i team och självständigt är något du är bekväm med. Din inställning viktigare än erfarenhet och tillsammans med dina kollegor vill du ge den bästa möjliga upplevelsen till gäster som besöker Storlien.
Områden: Kök.
Extra bra om: Du är flexibel och kan hjälpa till mellan avdelningarna och gillar variation.
Datum: 26/3-17/4.
Boende finns med gångavstånd till hotellet och skidbacken.
Mejla in en ansökan med några rader om dig själv och vilken avdelning du är mest intresserad av samt ditt CV till: sophie.nilsson@storlienhogfjallshotell.se
Vi hörs!