Kock, á la Carte

Kock, á la Carte

Arbetsbeskrivning

Vi på Storlien Högfjällshotell söker förstärkning påsken 2023.
Vem: Vi söker dig som har tidigare erfarenhet som kock, gärna á la carte och som vill arbeta i Storlien tre veckor över påsk, tillsammans med härlig personal och fantastisk natur. Du har stor glädje för matlagning och är även nyfiken av att arbeta med lokala råvaror. Att jobba både i team och självständigt är något du är bekväm med. Din inställning viktigare än erfarenhet och tillsammans med dina kollegor vill du ge den bästa möjliga upplevelsen till gäster som besöker Storlien.
Områden: Kök.
Extra bra om: Du är flexibel och kan hjälpa till mellan avdelningarna och gillar variation.
Datum: 26/3-17/4.
Boende finns med gångavstånd till hotellet och skidbacken.
Mejla in en ansökan med några rader om dig själv och vilken avdelning du är mest intresserad av samt ditt CV till: sophie.nilsson@storlienhogfjallshotell.se
Vi hörs!

Sammanfattning

  • Arbetsplats: STORLIEN HÖGFJÄLLSHOTELL AB Storlien
  • 2 platser
  • 11 dagar - upp till 3 månader
  • Heltid
  • Fast månads- vecko- eller timlön
  • Publicerat: 22 mars 2023
  • Ansök senast: 30 april 2023

Postadress

VINTERGATAN 24
Storlien, 83799

Liknande jobb


Kock, à la carte

Kock, à la carte

20 december 2024

20 december 2024

Kock/Köksnisse

Kock/Köksnisse

19 december 2024

Kock med start januari/februari

Kock med start januari/februari

19 december 2024