OBS! Ansökningsperioden för denna annonsen har
passerat.
Arbetsbeskrivning
Örebro hamnkrog öppnade upp våren 2017 och är en säsongsöppen restaurang vackert belägen precis vid Örebro småbåtshamn. Örebro hamnkrog har snabbt blivit ett populärt besöksmål för Örebroare och turister.
Nu söker vi en flexibel kock med nära till skratt. Anställning i vårt team sker nu till våren och sommar med möjlighet till förlängning till hösten.
Vi är en sommarkrog öppen mellan 1 april - 30 sep och har då mycket besökare och arbetar i ett högt tempo.
I vår verksamhet har vi luncher, buffér, a la carte och temakvällar. Tempot är periodvis högt och dagarna kan bli långa. Vi behöver dig som arbetar bra i grupp. Det är viktigt att du är ansvarsfull noggrann och alltid är ett steg före.
Vår meny består av klassiska rätter samt några av våra egna klassiker. Ni är självklart med och planerar vår sommarmeny.
Du ska tycka det är kul att laga mat, vara nyfiken och noggrann med detaljer.
Ung och hungrig eller äldre och erfaren, viktigast av allt är att du gillar det du gör och klarar av att hantera stress.
Välkommen med din ansökan via e-post till oss.
Vänligen,
Magnus