OBS! Ansökningsperioden för denna annonsen har
passerat.
Arbetsbeskrivning
Dina huvudsakliga arbetsuppgifter kommer att vara; - att tillsammans med övriga kockar ansvara för det dagliga arbetet för vår a la Carte restaurang Sheraton Dining Room samt Room Service. - att ansvara för mise en place till kommande dag - annat förkommande arbete i köket Du som söker skall uppfylla följande; - Avslutad kockutbildning - Minst tre års yrkeserfarenhet av arbete som Commis / Demi Chef de Partie från en större organisation så som a la Carte, bankett eller festvåningsverksamhet. - Ansvarskänsla och flexibilitet - Du ska vara genuint intresserad av matlagning - Bra organisations- och initiativförmåga - Förmåga att arbeta självständigt och i team under stressiga förhållanden - Kunskaper i svenska och engelska i såväl tal som skrift - God social kompetens & ett glatt humör
Kontaktpersoner på detta företaget
HR Executive Milena Zachrisson
08-412 35 21
Director of Human Resources Thomas Johansson
08-412 35 20
Human Resources Executive Milena Zachrisson
08-412 35 21
Michaela Bussler
+468412 34 00
Groups & Events Manager Agni Gelasaki
08-4123701
Ross Seward
08-412 34 00
Bram Visser
+4684123400
Groups & Events Manager Agni Gelasaki
08-4123500
Ross Seward
08-412 34 00