Kock Bromangymnasiet

Arbetsbeskrivning

Mitt i Sverige, efter hälsingekusten, ligger Hudiksvalls kommun. Från Stockholm till Hudiksvall med snabbtåg är restiden 2,5 timmar och både Sundsvall och Gävle ligger inom ca en timmes restid med tåg. Här bor 37 000 glada hudikbor, varav 15 500 i Hudiksvalls tätort som för övrigt är en av Norrlands allra äldsta städer med en bevarad fiskarstad i centrum.

Bromangymnasiets restaurang ligger organisatoriskt under Kostenheten i kommunen. I Kostenheten arbetar 130 medarbetare. Kostenhetens medarbetare kännetecknas av engagemang, kompetens och vänligt bemötande med kunderna i fokus. I Bromangymnasiets kök arbetar 6 medarbetare och man tillagar ca 1400 portioner.



ARBETSUPPGIFTER
Som kock ansvarar du för att tillaga god, vällagad och näringsriktig mat till skolans elever. Man arbetar tillsammans i ett team med köksansvarig kock och måltidspersonal och alla arbetsuppgifter i ett storhushåll kan vara förekommande.

KVALIFIKATIONER
Du ska ha ett gediget intresse av matlagning i storkök och gilla att ge god service till skolans elever.Vi vill att du har erfarenhet av tillagning av många portioner sedan tidigare. Du har goda kunskaper i matlagning av olika typer av maträtter, vegetarisk mat, bakning och specialkost. Du ska ha kockutbildning minst gymnasienivå eller motsvarande. Du har kunskaper om HACCP och egenkontroll. Du ska klara ett högt tempo, vara flexibel, serviceinriktad och ha en god samarbetsförmåga. Datavana.

ÖVRIGT
För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen i Hudiksvalls kommun samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan digitalt och inte via e-post eller pappersformat.

Läs mer om Hudiksvalls kommun på vår hemsida www.hudiksvall.se och om att leva, verka och bo i Hudiksvall på www.tillhudiksvall.se
Varmt välkommen med din ansökan!

Inför rekryteringsarbetet har Hudiksvalls kommun tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

Kontaktpersoner på detta företaget

Administrativ assistent Ulrika Modin
0650-55 64 87
Enhetschef Karin Risberg
0650-556690
Enhetschef Erik Samuelsson
0650-19266
Enhetschef Birgitta Vestlund-Bergqvist

Verksamhetschef Kostenheten Katarina Niemi
0650 - 19043
Verksamhetschef Katarina Niemi
070-2985680
Dietist Barbro Karelius
0650-556482
Enhetschef Karin Johansson
0650-556691
Samordnare Marita Tayeb

Maria Udenius Enhetschef
0650-192 66

Sammanfattning

  • Arbetsplats: Hudiksvalls kommun Kostservice
  • 1 plats
  • Tillsvidare
  • Heltid
  • Enligt avtal.
  • Heltid. Tillsvidareanställning, tillträde: 2015-08-10 Eller enligt överenskommelse med arbetsgivaren.
  • Publicerat: 1 juli 2015

Besöksadress

82480 Hudiksvall
None

Postadress

Trädgårdsgatan 4
HUDIKSVALL, 82480

Liknande jobb


Kock/kokerska

20 augusti 2010

Kock till lunch och catering

23 augusti 2010

Kock/kokerska

24 augusti 2010

Kock/Kokerska

20 augusti 2010