Kock Collegium Restaurang & Konferens

Arbetsbeskrivning

Sodexo är världsledande inom Quality of Life Services – service för livskvalitet. Med våra integrerade lösningar täcker vi ett brett servicebehov för företag, institutioner och offentlig sektor. Vi bidrar med att öka de anställdas välmående, effektivisera verksamheten och säkerställa att alla viktiga servicefunktioner fungerar på företag, sjukhus, skolor och andra arbetsplatser.

Collegium Restaurang & Konferens har höga ambitioner. Vi söker kreativa, positiva och ambitiösa medarbetare som vill leda och vara delaktiga i vår utveckling.

Dina arbetsuppgifter kommer i huvudsak bestå av:


• Matlagning i kall- och varmkök
• Planering och delaktighet i att god ordning i köket efterföljs
• Portionering
• Egenkontroll

 Kvalifikationer/Krav:


• Utbildad kock med minst fem års yrkesvana
• Skicklig på svensk husmanskost
• Erfarenhet av att ha arbetat självständigt

Personliga egenskaper:


• Vi söker dig med ett brinnande intresse för mat
• Höga ambitioner, vara kreativ och engagerad i matlagningen
• Ekonomiskt tänkande
• Förmåga och intresse av att arbeta i ett team
• Behärska situationer under stress och högt tempo
• Ha drivkraften att utvecklas
• Duktig på smaksättning

Anställningsform och arbetstider:

Visstidsanställning, dagtid 20/4-10/7 2015. Enstaka kvällar kan förekomma.

Möjlighet till tillsvidareanställning efter semester.

Har du frågor kontakta Staffan Lundberg, staffan.lundberg@sodexo.com

Din ansökan vill vi ha omgående men senast 2015-03-27.

Ansökan kan endast göras via vårt rekryteringsverktyg ReachMee.

 


Vi utvecklar, leder och levererar tjänster till företag, institutioner och offentlig sektor. Vi erbjuder allt från reception, säkerhet och städning till måltidstjänster, måltidskuponger och facility management. Med verksamhet i Sverige, Finland, Norge och Danmark omsätter vi 7,5 miljarder kronor och sysselsätter 11 000 medarbetare. Det gör oss till ett av Nordens ledande Service Managementföretag.

Kontaktpersoner på detta företaget

Jimmy Andersson, Restaurangchef
46 8-5788 5622
MariaNordström, Housekeeper

LindaJaensson,
08-5788 5938
IngelaLundström, Receptionschef
090-108749
MariaWestman, Reception/Fackligt ombud
090-108700
Ingela Lundström, Receptionschef
090-108749
Jimmy  Andersson, Restaurangchef
46-8-5788 5622
Carina Runermark, Arbetsledare
08-57883069
Maria Westman, Reception/Fackligt ombud
090-108700
Tommy Öhman,

Sammanfattning

  • Arbetsplats: Sodexo AB Stockholm
  • 1 plats
  • Tillsvidare
  • Heltid
  • avtalsenlig lön
  • Heltid/ Ej specificerat
  • Publicerat: 6 mars 2015

Besöksadress

Muréngatan
None

Postadress

Box 47620
Stockholm, 11794

Liknande jobb


Kock/kokerska

20 augusti 2010

Kock till lunch och catering

23 augusti 2010

Kock/kokerska

24 augusti 2010

Kock/Kokerska

20 augusti 2010