OBS! Ansökningsperioden för denna annonsen har
passerat.
Arbetsbeskrivning
Vi söker en utbildad kock. Minst 7 veckor under perioden 1/6 - 31/8 - 23. Arbetstider: Dagtid och var 3;dje helg.
Arbetsuppgifter:
* Laga à la carte rätter och även husmanskost och vegetarisk mat till våra Restauranggäster. Svph lagar c:a 700 matportioner/dag.
* Arbetsledare för köks- och serveringspersonal
* Medverka till att arbetsrutiner samt att egenkontroller efterlevs och dokumenteras
* Bra på samarbete och kommunikation
* Aktivt delta i planering, utveckling och kvalitetssäkring av verksamheten
Kvalifikationer:
* Kockutbildning
* Gärna 3 års yrkeserfarenhet.
* Restaurangvana
* Arbetsledarerfarenhet och stort intresse för arbetsledning
* Erfarenhet av internationell och vegetarisk mat och svensk husmanskost
* Datavana
* Vara insatt i HACCP-arbete