OBS! Ansökningsperioden för denna annonsen har
passerat.
Arbetsbeskrivning
Kock-Dietkock, 2 tjänster.
till Stadsdelsförvaltningen Norr. Sista ansökningsdag: 2016-07-31.
(Ref nr 44:2016:177)
Arbetsplats: Tillagningskök i Kost och Lokalvård Distrikt 1, Sjöbo/ Erikslund/Slättäng
Anställningsvillkor: Tjänsterna är en tillsvidareanställning på heltid. Tillträde 2016-09-01 eller enligt överenskommelse.
Arbetsuppgifter: Om jobbet. I dina arbetsuppgifter som kock ingår att tillaga frukost, lunch och mellanmål. kvällsmål, beställa livsmedel, städ och disk och vara en länk mellan kärnverksamhet och kostverksamhet. Du kommer medverka i interna nätverk inom Borås Stad. Arbetstiden är förlagd till vardagar.
Kvalifikationer: Vi söker dig som har restaurang och storköksutbildning (3-årig) eller motsvarig. Vi önskar att Du är flexibel, har god samarbetsförmåga och öga för att se helheten i köket. Arbetslivserfarenhet som är dokumenterad som kock från restaurang och storhushåll. Meriterande är minst 3 år. Du ska ha goda kunskaper i svenska både i tal och skrift.
Vi söker personal som ska vara engagerad, självständig och besitter god samarbetsförmåga, helhetssyn och förstå vikten av kvalitet och service. Gällande yrkesrelaterade kunskaper ser vi att du har goda matlagningskunskaper i kall- och varmkök, kunskaper i specialkost med minst tre års yrkeskunskap, goda IT-kunskaper, ekonomi samt miljömedveten. I tjänsten förekommer arbetsuppgifter i E-handel samt i kostdataprogram. Du utför kvalitetssäkring genom att utföra egenkontroll och dokumentera enligt HACCP. Stor vikt läggs på personlig lämplighet.
Upplysningar lämnas av Enhetscheferna Lena Bertilsson tel 033-35 58 44 eller Susanne Skansen tel 033-35 84 58
Välkommen med din ansökan senast 2016-07-31