OBS! Ansökningsperioden för denna annonsen har
passerat.
Arbetsbeskrivning
Är du intresserad av ett säsongsarbete med omväxlande arbetsuppgifter i ett litet och engagerat team?
Vi söker en kock eller kallskänka för á la carte och bokningar i Bosjöklosters unika, historiska miljö. I arbetsuppgifterna ingår förberedelser, tillagning, uppläggning och allt som hör till att arbeta i ett kök.
Bosjöklosters restaurang består av två delar: 'Trådgårdscaféet' som är öppet dagtid för besökare till slottsområdet i maj-september; och 'Stallet' för förbokade luncher, middagar, fester och konferenser hela året, och julbord.
Du är viktig för att skapa den fina matupplevelse vi vill att våra gäster ska få på Bosjökloster. Tidigare yrkesvana är ett krav, med goda kunskaper inom hygien och specialkost, särskilt erfarenhet och intresse att laga vegetariskt och veganskt. Bakkunskaper är ett uppskattat plus! Tempot vara högt och du behöver vara stresstålig, självständig, ha en positiv attityd och trivas med att samarbeta i ett litet team. Tillgång till bil är ett krav på grund av att restaurangen ligger på landet utan bussförbindelse på helger.
Välkommen med din ansökan!