OBS! Ansökningsperioden för denna annonsen har
passerat.
Arbetsbeskrivning
Newt food & bread (fd vurma) arbetar hela tiden åt en mer hälsoinriktad profil, flera av våra råvaror är ekologiska, glutenfria och laktosfria.
Vi behöver dig som är sugen på att fortsätta med att utveckla vårt koncept.
Vi har öppet 7-17 mån-söndag. Maten, kakorna och brödet vi serverar lagas från grunden hos oss på plats, allt andas hälsa. Menyn är en cross-over meny med ett stort inslag av grönsaker, där vi adderar till kött, fisk eller fågel.
Vi levererar bröd & bakverk till andra restauranger & caféer.
Vi är ett litet företag som ägs av Maria Sander( näringsterapeut, kostrådgivare samt samtalsterapeut inom Kbt, Schematerapi, par & familjeterapi) som låter sina erfarenheter & kunskaper inspirera hennes ledar- & entreprenörskap.
Vi har plats för ca 45 gäster och ofta fullsatt.
Vi skulle se framemot att få samarbeta med dig som har erfarenhet och älskar att laga god mat, baka gott bröd, njuter av att samarbeta i en personalgrupp samt bidra till att gästerna får en fantastisk och god matupplevelse.
Eftersom du kommer jobba ensam i köket är det av stor betydelse att du kan jobba självständigt, skapa menyer och göra inköp.
Att laga god mat och arbeta för 0% svinn är ett KRAV
Tjänsten innebär både kock och kallskänksjobb, men även annat som ingår inom restaurang, café och bageri
Vi är ett litet ställe där vi hjälps åt med allt.
Vi har stort fokus på härliga frukost- och brunchrätter men också riktigt goda, hälsosamma och vällagade lunchrätter.
Alla våra rätter är utan tillsatt gluten, så även de flesta av våra bakverk.
Vi vill att du har minst 3 års erfarenhet som kallskänka/kock.
Vi skulle bli glada om du kände att det här var något som skulle passa dig perfekt och att just du skulle kunna vara en tillgång för oss.
Titta gärna in på vårt instagram konto, för att få en större känsla av våra rätter och bakverk.
@newtfood
Väl Mött:)
Maria