OBS! Ansökningsperioden för denna annonsen har
passerat.
Arbetsbeskrivning
Vår kock ska ha semester och vår ersättare till henne har fått förhinder. Vi behöver någon som kan tänkas arbeta veckorna 25 - 30 och då gå tillsammans med vår kock de 2 första veckorna och om intresse finns även hoppa in vid behov senare.
Om du tycker att nedan beskrivning verkar passa dig hör av dig!
Alla uppgifter förekommande i kök såsom planering, tillagning, beställa och ta emot varor, egenkontroll, disk och städning.
Tillaga lunch och middag samt specialkost och desserter samt bakning.
Du behöver vara allround, ansvarsfull, har öga för vad som behöver göras och kan planera så att allt hinns med.
Vi söker dig som tycker om att laga husmanskost med ”det lilla extra”. Vi arbetar även med att förgylla maten med nya smaker från olika länder. Du kommer att arbeta i ett utvecklande team med hög kvalitetsnivå där vi sätter boende i centrum. Samarbete med boende och personal på avdelningarna kring mat och måltidsmiljön är en del i ditt arbete.
Kontaktpersoner på detta företaget
Victoria Wiksten Asklöf, Enhetschef
0761049707
Erika Danell, Facklig företrädare
018-727 50 36
Nicola Youngman, vc
018-47 44 200
Antonio Mir Cabot, Verksamhetschef
018-727 24 00
Agneta Mellstrand, Gruppledare
018-727 24 06
Melanie Koren, vc
0705-92 56 10
Victoria Wiksten Asklöf, Enhetschef
0761049707
Pernilla Gauffin, Leg. arb.terapeut/fackllig företrädare
018-727 50 36
Danijela Cvetkovic, verksamhetschef
0761-01 94 10
Monica Norlén, vc
0767-60 24 72