OBS! Ansökningsperioden för denna annonsen har
passerat.
Arbetsbeskrivning
Vi kan erbjuda en arbetsplats med många spännande gäster från hela världen. På helgerna är Rival extra välbesökt av Stockholmare och detta är en mycket viktig marknad för oss.
Hotel Rival har en klassisk bistro med knappt 100 platser där vi erbjuder god, vällagad och igenkännande mat med ryggrad inom svensk gastronomi samt Tavernan på entréplan där vi serverar både lunch och middag med en spretigare meny där vi blandar större och mindre rätter.
I rollen jobbar du med sedvanliga arbetsuppgifter inom kockyrket. Du ansvarar för produktionen på din station och bidrar till att överträffa gästens förväntningar.
Krav och meriterande: Du har avslutat din utbildning på restaurangskola och har minst 2 års arbetslivserfarenhet från arbete i kök. Du ska ha ett brinnande intresse för matlagning och restaurangupplevelsen. Teamwork och arbetsglädje är en förutsättning för att gå framåt inom gastronomi.
Är Du den vi söker? Skriv genast några rader om Dig själv och bifoga Din meritförteckning. Skicka din ansökan till köksmästare robin.gesang@rival.se
Läs mer om Hotel Rival och vår verksamhet på www.rival.se
Välkommen med Din ansökan!
Robin Gesang, Köksmästare
Kontaktpersoner på detta företaget
Björn Doherty
Sussi Öström
08-54578907
Food & Beverage Manager Tobias Wikberg
Barchef Tommi Nahkuri
Operativt frukostansvarig Madeleine Mood
Breakfast Supervisor Madeleine Mood
Köksmästare Robin Gesang