OBS! Ansökningsperioden för denna annonsen har
passerat.
Arbetsbeskrivning
Om uppdraget
Vi söker flertalet kockar till en centralt och vackert belägen restaurang i Stockholm.
Som medarbetare får du gå i bräschen för en hållbar utveckling då en av restaurangens hjärtefrågor är ekologisk och hållbar matkultur.
Du kommer att arbeta i en härlig temamiljö, med mycket fart och liv. Uppdraget sträcker sig från mitten av maj till slutet av augusti med varierande arbetstider både dagtid, kvällstid och helger.
Dina arbetsuppgifter
Tillsammans med kompetenta och erfarna kollegor, kommer du i rollen som kock att laga god mat med fokus på hållbarhet. Då restaurangen serverar en populär brunchbuffé, lunch och middag kommer dina arbetsuppgifter vara varierande.
Vi söker dig som
- Har arbetat som kock inom A la Carte i minst 2-3 år
- Har ett intresse för det ekologiska och hållbara köket
- Tycker om att jobba i team för att ge gästerna en matupplevelse som överträffar deras förväntan
- Är prestigelös och flexibel i ditt arbete
- Kan arbeta under maj-augusti både dag, kväll och helger
- Talar svenska och engelska obehindrat
Om oss
Carotte Staff är rekryterings- och bemanningsföretaget inom Carotte Group som hjälper våra kunder med allt från nyckelpositioner och andra tjänster på heltid till korta deltidsuppdrag. Vi skräddarsyr uppdragen efter våra kunders behov och drivs av att förstå varje kunds specifika behov på djupet. Carotte Staff är specialiserade på roller inom servicebranschen och besöksnäringen.
Kontaktpersoner på detta företaget
Sandra Bäckman
Sarah Högbacka
Oscar Ohlsén
Fideli Svensson