Kock för sommarsäsongen

Arbetsbeskrivning

Vi söker en person som kan jobba hos oss i köket under sommarsäsongen. Du förväntas ha en kockutbildning eller motsvarande erfarenhet. Du måste kunna jobba i team under stressiga förhållande likaväl kunna jobba självständigt under lugnare perioder. Vana från a la carte, varmkök och kallkök ett krav. Skivarps Gästgivaregård är en av de äldsta i Skåne. Vår restaurangdel har 3 matsalar, en a la Carte för ca 40 gäster, en festvåning för ca 80 gäster samt en mindre matsal för slutna sällskap på ca 20 pers. Vi har även en uteservering sommartid. Vårt kök är hjärtat i verksamheten, här lagar vi mat från grunden, vi handlar lokalt så mycket vi kan, vi eftersträvar ekologiska råvaror så långt det är möjligt, vi värnar kvalitet före kvantitet. Vi serverar a la Carte under kvällar och helger, vi arrangerar kalas, bröllop, minnesstunder och konferenser. Vi serverar lunch endast till förbokade grupper. Har du ovanstående kvalifikationer, har ett öppet sinne, ansvarstagande och en lojal medarbetare så kanske du är den vi söker. Då kommunikationerna till och från Skivarp inte är så frekventa så bör du ha tillgång till bil om du inte bor i närheten.

Sammanfattning

Postadress

LANDSV 32
SKIVARP, 27450

Liknande jobb


Kock/kokerska

20 augusti 2010

Kock till lunch och catering

23 augusti 2010

Kock/kokerska

24 augusti 2010

Kock/Kokerska

20 augusti 2010