OBS! Ansökningsperioden för denna annonsen har
passerat.
Arbetsbeskrivning
Sigtuna kommun är en plats med stor spännvidd. Här ryms levande landsbygd, småstad och en internationell flygplats. Ett rikt kulturarv och kulturell mångfald. En stolt historia och stora framtidsplaner. Kanske är det därför drivkraften är så stark att växa, förändras och utvecklas. Det är också därför det är så spännande att arbeta här. Hos oss blir du del av en trevlig och prestigelös kultur där vi hjälps åt och tar tillvara på varandras kunskap, olikheter och erfarenheter. Arbetet är ofta omväxlande, ibland utmanande men alltid meningsfullt. Välkommen hit!
Du kommer att arbeta inom Måltidsservice, vilket innebär ett aktivt samarbete med andra enheter och medarbetare i kommunens kök.
Måltidsservice tillagar och serverar frukost, lunch och mellanmål till de flesta av kommunens skolor och förskolor. Verksamheten bedrivs som en intraprenad och omfattar ca 85 % av kommunens totala matproduktion.
Kommunens målsättning är att under 2022 ska 42% av våra livsmedel vara ekologiska och vi arbetar aktivt med hållbara måltider och att nå de globala målen i Agenda 2030.
ARBETSUPPGIFTER
Vi söker en kock som kommer att vara anställd på Måltidsservice och ha sin arbetsplats i köket på Edda förskola. Vi lagar ca 240 portioner dagligen.
Vi söker dig som är engagerad, älskar att laga mat, ge bra service och har en vilja och förmåga att utveckla måltiderna inom förskolan. Du strävar alltid efter högsta kvalitet på maten du lagar och serverar och drivs av ett genuint intresse för mat och hälsa. Du har ett strukturerat arbetssätt och är van att planera din arbetsdag utifrån matsedel och receptur. Du har alltid barnens bästa som utgångsläge.
Att arbeta som kock på Måltidsservice betyder att du har en daglig kommunikation och samverkan med gäster och medarbetare där ni tillsammans sätter måltidsupplevelsen i fokus.
Förutom planering, tillagning och servering av frukost, lunch och mellanmål ingår även arbetsuppgifter såsom dokumentation av kökets egenkontroll, beställning av varor via elektroniskt program, varuplock, disk och städ. Vi mäter och registrerar dagligen vårt matsvinn som en del i vårt arbete med att nå de globala målen enligt Agenda 2030.
KVALIFIKATIONER
Krav är att du har en kockutbildning (eller motsvarande erfarenhet som kan jämföras med sagda utbildning) och minst tre års erfarenhet av arbete i varma köket.
Vi ser det som en självklarhet att du har utbildning och praktisk erfarenhet av livsmedelshygien och även goda kunskaper och erfarenhet av tillagning av allergikost.
Goda kunskaper i svenska i tal och skrift är ett krav för att kunna garantera att säker mat serveras till våra gäster.
ÖVRIGT
Som anställd i Sigtuna kommun får du ta del av en rad förmåner, bl.a. blir du automatiskt medlem i Personalklubben där du kan ta delta i olika aktiviteter. Läs gärna mer om våra andra förmåner och hur det är att jobba hos oss i Sigtuna kommun! https://www.sigtuna.se/naringsliv-och-arbete/jobba-hos-oss.html
Vi undanber oss erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp.
Kontaktpersoner på detta företaget
Kommundirektör Ulla-Marie Hellenberg
08-591 260 03
Enhetschef HR Gunlög Svensson
0859126638
Musei- och Konsthallschef Ted Hesselbom
08- 591 266 54
Rektor Åsa Ersson
08-597 833 95
HR-chef Stina Nyström
08-591 260 80
HR-strateg Hållbar arbetshälsa Bengt Palmgren
073 661 34 04
Kommundirektör Ulf Bergh
08-591 260 03
Vi undanber oss erbjudanden om annonserings- och
Utvecklingsstrateg HR Camilla Uddman
Biträdande kommundirektör Helen Kavanagh Berglund
08-591 26060