Arbetsbeskrivning
Brasserie Maison ligger i Bromma och består av en liten restaurang och ett stort modernt Cateringkök.
I rollen som kock ingår arbetsuppgifter som matlagning, beställningar, menyplanering, ekonomi och mottagande av varor samt dokumentation i enlighet med bestämmelser för egenkontroll. Du kommer att ha helhetsansvar för köket och behöver därför känna dig trygg i att organisera för god kvalitet, hålla budgeten i balans samt i att laga inspirerande och goda måltider. Menyn är franskinspirerad och därför är det viktigt att du har tidigare erfarenhet av detta .
Vi söker dig som är utbildad kock och som vill fortsätta utvecklas i din yrkesroll. Vi förväntar oss att du brinner för att laga god och för ögat snyggt upplagd mat.
Arbetet innebär att varannan vecka arbeta kvällstid som kock i vårt öppna kök i restaurangen och varannan vecka arbeta dagtid i vårt Cateringkök som kock. Du delar arbetet med en annan kock. Du måste även kunna byta veckor ibland. Vi har även ett kök i Nynäshamn som kan behöva hjälp emellanåt.
Viktiga egenskaper som vi söker är att du är lösningsfokuserad och positivt inställd.
Du behöver också ha kunskap och erfarenhet av vegetarisk kost.
Restaurangen har ett öppet kök.
Som person är du dessutom trygg, engagerad. Du är strukturerad och tar ansvar för att planera och prioritera arbetet i köket på ett effektivt och kvalitetssäkert sätt.
Vi värdesätter god samarbetsförmåga samt god kommunikativ förmåga.
Du kommer att arbeta tillsammans med en servitris och viktigt är att du behärskar det svenska språket i tal och skrift.
Arbetstid är Tisdag-Lördag ca. 15.00-23.00 efter behov varannan vecka och den andra veckan dagtid.
Bifoga Löneanspråk!