OBS! Ansökningsperioden för denna annonsen har
passerat.
Arbetsbeskrivning
När du vill att jobbet ska vara mer än bara ett jobb erbjuder vi variation på olika sätt. Hos oss får du vara dig själv! För vi vet att en inkluderande arbetsplats ger framgång och det blir roligare att gå till jobbet. Hos oss får du intressanta och utmanande arbetsuppgifter.
Hos våra kunder i Göteborg tillhandahåller vi ett flertal tjänster där restaurang, konferens och catering är några av dessa tjänster. Till denna service söker vi nu två drivna, engagerade och sociala kockar med mycket kreativt nytänk inom mat & dryck. Vi serverar lunch, konferenscatering, middagar, bufféer och andra event och har stort fokus på balanserade menyer som är vällagade, nyskapande och där grönsaker är en självklarhet och gärna får vara "huvudråvaran". Vi söker därför duktiga och ambitiösa kockar till uppdrag i Göteborg. Att arbeta hos oss är varierande, utmanande och kräver stort personligt engagemang. Viktigt att du gillar att synas och prata inför gäster då vi alltid presenterar maten och även hjälper till vid servering & kassa under lunch, middagar och andra event. Vi erbjuder en fantastisk arbetsplats, medarbetare och kund med möjlighet till personlig utveckling inom vårt företag. Vi bedriver vår verksamhet till största del under dagtid måndag till fredag men vid vissa/några tillfällen per år gör vi avsteg och levererar mat och service i världsklass även under någon kväll/event och får då möjlighet att använda mer av vår kreativitet. Vi lagar självklart maten från grunden och jobbar bara med de bästa råvarorna i ett hållbart syfte. Vi erbjuder ordnade och attraktiva arbetstider som fungerar för de flesta i dagens samhälle och de eventuella kvällsbeställningar som vi kör planeras och bokas i god tid. Sammantaget erbjuder vi här en attraktiv kocktjänst helt enkelt!
Dina arbetsuppgifter kommer i huvudsak bestå av;
- Menyplanering och inköp
- Matlagning (kall- och varmkök)
- Egenkontroll
- Servering & portionering
- Representationsmatlagning, event & catering
- Kassa
- Övrigt sedvanligt förekommande arbetsuppgifter i kök
Kvalifikationer/krav:
- Utbildad kock med minst fem års dokumenterad yrkesvana
- Kunnig inom köksekonomi
- Datakunskaper (Officepaketet)
- B-körkort
Personliga egenskaper:
Vi söker dig med;
- Ett brinnande matintresse
- Stor kreativitet och engagemang
- Ekonomiskt tänkande
- Utåtriktad, initiativrik och driven lagspelare
- Hög social kompetens-, ambitions- & servicenivå
- Du delar våra värderingar laganda, serviceanda och utvecklig
Detta säger våra kockar om att arbeta på Sodexo:
"Att jobba som kock på Sodexo är både spännande och utmanande"
"Att laga varierad mat med färska råvaror skapar stolthet"
"Bra kollegor som stöttar varandra stärker teamkänslan"
"Våra arbetstider bidrar till god livskvalitet"
"Vårt starka engagemang för mångfald och integration är en grund för bra lagarbete"
"Både vi och våra kunder ställer höga krav på vår service"
"Kollektivavtal ger trygghet"
Anställningsform och arbetstider:
Tjänsten är en visstidsanställning med chans till vidareanställning på 100% och arbetstiden är förlagd på dagtid mån-fre men kvällar och helger kan förekomma. Har du frågor kontakta Platschef Jimmy Wigmark, jimmy.wigmark@sodexo.com alt. Distriktschef Patrik Ekstrand, patrik.ekstrand@sodexo.com
Din ansökan vill vi ha senast den 2022-09-09 men rekrytering sker löpande. Ansökan kan endast göras via vår hemsida.
Sodexokoncernen
Sodexo är världsledande inom tjänster som förbättrar livskvalitet för våra kunder och medarbetare. Vi utmärker oss genom vår hållbara affärsmodell och vårt serviceutbud med måltids- och FM-tjänster samt lösningar för medarbetarförmåner. Vi bidrar till den ekonomiska, sociala och miljömässiga utvecklingen i de 55 länder där vi har verksamhet. Med omsorg servar våra 412 000 medarbetare miljontals människors dagliga behov och vi driver vår verksamhet på ett inkluderande, engagerande och ansvarstagande sätt. På Sodexo är vårt syfte att skapa en bättre vardag för ett bättre liv för alla.
Kontaktpersoner på detta företaget
Jimmy Andersson, Restaurangchef
46 8-5788 5622
MariaNordström, Housekeeper
LindaJaensson,
08-5788 5938
IngelaLundström, Receptionschef
090-108749
MariaWestman, Reception/Fackligt ombud
090-108700
Ingela Lundström, Receptionschef
090-108749
Jimmy Andersson, Restaurangchef
46-8-5788 5622
Carina Runermark, Arbetsledare
08-57883069
Maria Westman, Reception/Fackligt ombud
090-108700
Tommy Öhman,