OBS! Ansökningsperioden för denna annonsen har
passerat.
Arbetsbeskrivning
ONZO Catering & Event söker kock
ONZO catering och event jobbar med små till stora uppdrag allt från slott till koja i Stockholm och omnejd. Vi har vårt kök i Saltsjöbaden med lunchrestaurang/festvåning och mat café i Gustavsberg
Vi arbetar med rena, tydliga smaker och hög kvalité på undfägnaden, vi kokar bl. a. fonder och såser från grunden, vi ser gärna att du är med och utvecklar och förfinar ONZOs matkonst.
Cirkulära flöden
Dina arbetsuppgifter
· Att planera menyerna tillsammans med de andra i köket enligt ONZOs mat filosofi. · Planering och koordinering av inköp.
· Matlagning och alla förekommande arbetsuppgifter för en kock.
Du har:
· 10 - 15 års erfarenhet av kockarbete med catering, luncher, middagar, hemma hos, à la carte, stora event och take away.
· Är bevandrad i svensk husmanskost, internationella köket, vegetarisk, kunskap om allergener och andra matpreferenser.
· Jobbat med menyplanering och inköp, kostnadseffektiv.
· Talar svenska och/eller engelska så att vi kan kommunicera.
· Står för hög kvalité, yrkesskicklig och yrkesstolthet.
· Kan hantera en dator och är intresserad av social media och utveckling av marknadsföring
· Arbetstiden är i huvudsak förlagd till dagtid, vid större event och finare middagar kan det hända att det blir kvällar och helger.
· B-körkort - är ett krav och bil ett plus
· Giltigt utdrag ur polisens belastningsregister, en förutsättning för anställning.
Du som person skall vara
· Social, då ni är en ambassadör för företaget mot kunder och leverantörer
· Kvalitetsmedveten
· Hög arbetsmoral, stresstålig, strukturerad och effektiv du kan växla upp till högt tempo när det krävs
· Öppen för att lära sig av andra och även att lära andra
· Lagspelare och glädjespridare med inställningen att ingenting är omöjligt, lösningsorienterad och flexibel. Engagerad i arbetet och utvecklingen av företaget
VI TAR ENDAST EMOT ANSÖKNINGAR VIA mail och svarar endast på de ansökningar som har CV och personligt brev!