Kock/ husmanskost kock/Lunch kock

Arbetsbeskrivning

svenskhusmanskost lunchmeny består av (kött,fisk,mm)
Det gäller Heltid (lunch) skriver färdig lunch-schema varje söndag
Vi letar efter dig som står inför utmaningen och är intresserad av att gå med i vårt team att växa vår restaurang till bästa nivå
Men din uppgift som kock är ta större ansvar utav utvecklingen och bidra med att förbättra matupplevelsen.
Du ska vara engagerad komma med förslag och sätta upp nya delmål till förbättring
Du ska vara projektledare till utveckling av nya hög kvalitets rätter, samt planera skapa schema för varje vecka och genomföra delsarbetsuppgifter som krävs, samt planering av inköp, av råvaror, ha rimliga kostnader, ha en tydlig struktur
Du ska hjälpa till förbättring med hjälp dina idéer och vara smaksäker och självsäker i det du lagar
Du förmedlar din matfilosofi och hjälper oss hela vägen med funktionalitet och kunskap för att vi tillsammans ska nå våra mål och bli ett framgångsrikt kök.
Din koncept ska locka gäster, du ska våga utmana samt öka försäljningen, har stark ansvarstagande och initiativförmåga inom branchen
Du ska kunna lösa problem när de uppstår och även ha kreativ förmåga och att fånga upp och genomföra förbättringsförslag. Du trivs bra i team och tvekar inte att hjälpa till

Hör av dig genast! Endast via email

Sammanfattning

  • Arbetsplats: mälar resturangen AB Västerås
  • 1 plats
  • Tills vidare
  • Heltid
  • Fast månads- vecko- eller timlön
  • Publicerat: 19 juli 2021
  • Ansök senast: 18 augusti 2021

Postadress

Strandtorget 1
Västerås, 72348

Liknande jobb


Kökschef på Glenn Gamlestan

Kökschef på Glenn Gamlestan

5 november 2024

Kock

Kock

5 november 2024

Kock, à la carte

27 oktober 2024

Kock/Kökschef

Kock/Kökschef

27 oktober 2024