OBS! Ansökningsperioden för denna annonsen har
passerat.
Arbetsbeskrivning
Kappruet är en liten familjeägd skidanläggning i västra Härjedalen vid byn Messlingen i Funäsfjällen. Här jobbar vi nära varandra, ofta över avdelningsgränserna där det behövs på anläggningen. De flesta av våra gäster är barnfamiljer i skidbacken och lunchgäster från den närliggande skoterleden. Vår vision är att skapa en gemytlig och familjär fjällanläggning.
Inför vintersäsongen söker vi en kock som kommer att ansvara för den dagliga driften av restaurangen. Här har du chansen att kombinera rolig och utvecklande matlagning med underbar fjällmiljö och avkopplande aktiviteter. Restaurangen har ca 45 sittplatser, plus ca 60 på solaltanen och är öppen alla dagar för lunch och fika samt ett par temakvällar under säsong. Till lunch serveras en lunchbuffé med varierad husmanskost samt en fast lunchmeny. Tjänsten innebär, förutom tillagning av maten, ansvar för varubeställningar, menyplanering, budgetuppföljning och inventering. Vi söker dig som har erfarenhet och kunskap om kökets alla delar och har initiativförmågan att se och ta tag i det som behöver göras. Arbetslivserfarenhet är meriterande men vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet. Vi sätter stort värde vid en positiv attityd och viljan att utveckla restaurangen.
Då Kappruet har långt till kollektivtrafiken är det en fördel med egen bil och körkort.
Som säsongsanställd medarbetare hos oss ordnar vi boende till de som önskar och du blir anställd enligt HRF:s kollektivavtal.
Vi ser fram emot din ansökan!