OBS! Ansökningsperioden för denna annonsen har
passerat.
Arbetsbeskrivning
Efter en omfattande renovering öppnar vi nu vårt helt nya restaurangkoncept 360. Ett koncept byggt på smaker från hela världen och innefattande både bar och a la carte restaurang. Sheraton Stockholm Hotel är ett av Stockholms största internationella hotell med 465 rum; hotellet är helt nyrenoverat. Hotellet är inriktat på affärsresenärer och har en övervägande del internationella gäster. Sheraton Stockholm Hotel ingår i den världsomspännande koncernen Starwood Hotels & Resorts Worldwide, Inc. med för närvarande mer än 800 hotell. Dina huvudsakliga arbetsuppgifter kommer att vara: - att tillsammans med övriga kockar ansvara för det dagliga arbetet i vårt öppna a la carte kök. - att ansvara för mise en place till kommande dag. Du som söker skall uppfylla följande: - Avslutad kockutbildning - Minst fyra års yrkeserfarenhet som kock. - Om du arbetat utomlands så ser vi detta som en merit - Ansvarskänsla och flexibilitet - Du ska vara genuint intresserad av matlagning och ha goda kunskaper inom internationell och klassisk matlagning - Bra organisations- och initiativförmåga - Förmåga att arbeta självständigt och i team under stressiga förhållanden - Kunskaper i svenska och engelska i såväl tal som skrift - God social kompetens och ett glatt humör
Kontaktpersoner på detta företaget
HR Executive Milena Zachrisson
08-412 35 21
Director of Human Resources Thomas Johansson
08-412 35 20
Human Resources Executive Milena Zachrisson
08-412 35 21
Michaela Bussler
+468412 34 00
Groups & Events Manager Agni Gelasaki
08-4123701
Ross Seward
08-412 34 00
Bram Visser
+4684123400
Groups & Events Manager Agni Gelasaki
08-4123500
Ross Seward
08-412 34 00