OBS! Ansökningsperioden för denna annonsen har
passerat.
Arbetsbeskrivning
Är du en passionerad kock som vill skapa smakmagi med oss? Vill du ha bredd i matlagningen med att växla enklare luncher som finare banketter och söker ett arbete med schysta arbetsvillkor? Välkommen till oss - på Coor är du skillnaden!
Vilka är vi?
Coor driver restauranger i egen regi och vår ambition är att var ledande i att skapa helhetsupplevelser kring mat och dryck. Vi är en stabil arbetsgivare med en varm och inkluderande kultur där du får möjligheter att utvecklas och växa i din karriär. I teamet är vi cirka 20 personer som har roligt tillsammans, kompletterar och stöttar varandra över gränserna. Hos oss är inget arbete främmande och nära samarbete är viktigt.
Vad kommer du att få arbeta med?
Som kock hos oss är arbetet mycket varierande och du kommer att laga allt från luncher till mer exklusiva middagar. Arbetet sker i ett storkök där vi kombinerar hållbarhet och resurseffektivitet med kreativa lösningar på menyn. Din insats är avgörande för våra gäster under hela dagen, och tempot kan vara högt, särskilt vid stora cateringar och under lunchrusningen då vi serverar upp till 400 portioner. Du kommer att arbeta tillsammans med en kollega, vilket kräver god samarbetsförmåga.
Exempel på arbetsuppgifter är bland annat:
• Förbereda och tillaga mat
• Ansvara för hygienrutiner och egenkontroll av livsmedelshantering
• Vara delaktig i att planera meny tillsammans med kökschef
• Vara med och stötta i att portionera mat till gäster vid behov
Om tjänsten
Anställningsform: Tillsvidareanställning på heltid (100 %) med inledande provanställning på 6 månader.
Placering: Norrmalm, Stockholm
Arbetstid: Vardagar kl 7 –16, men kvällar kan förekomma.
Befattningen kräver att du genomgår och godkänns enligt gällande bestämmelser för säkerhetsskyddsprövning. För befattningar där kunden har krav på säkerhetsklassinplacering kan, i förekommande fall, medföra krav på visst medborgarskap och bakgrundskontroll.
Vem är du?
Du delar vår passion för hållbarhet och kombinerar detta med service och god mat. Du uppskattar varierande uppgifter och att ha flera bollar i luften då vi har stor leverans med både lunch och catering. Eftersom vårt team präglas av en stark service och laganda ser vi självklart att du är positiv och har lätt för att samarbeta. Du är även en trygg person och delar gärna med dig av din kunskap.
Vi ser att du har:
• Flerårig erfarenhet i restaurangbranschen
• Erfarenhet av större leveranser / storkök
• Tidigare restaurangutbildning
• Gör dig förstådd i både tal och skrift i svenska
• Du har ett ekonomiskt tänk med planering av råvaror och inventering
• Det är ett plus om du har erfarenhet och intresse av vegetarisk matlagning
Vad erbjuder vi?
• Karriärmöjligheter och utveckling inom en växande organisation
• Introduktion för nyanställda
• Marknadsmässig lön enligt kollektivavtal med årlig lönerevision
• Fast lön enligt kollektivavtal
• Avtalspension, försäkringar och förmåner som föräldralön och friskvårdsbidrag
• Löpande kompetensutveckling genom interna utbildningar och kurser
• Ett prestigelöst och sammansvetsat team med en god gemenskap
Övrig information och kontaktuppgifter
Vi hanterar ansökningar löpande och tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdag. Vi tar endast emot ansökningar via ansökningsknappen ”Ansök” på vår hemsida pga GDPR.
Vid frågor om tjänsten, kontakta Johanna Rosin på johanna.rosin@coor.com
Välkommen med din ansökan!
All försäljning från annonssäljare och rekryteringsföretag i samband med denna rekryteringsprocess undanbedes vänligen.
Om Coor
Coor skapar de bästa arbetsmiljöerna i Norden – smarta, hållbara och fulla av glädje. Vi är fler än 13.000 medarbetare som jobbar med allt från fastighetsfrågor till restaurang och lokalvård. Hos oss blir du en del av en kultur där olikheter för oss framåt. På Coor är du skillnaden.
Kontaktpersoner på detta företaget
Gruppchef Mikael Larsson
08-55396181
0730-684058
Coor Service Management
Johanna Lindstedt
08-7642532
Marcus Kahanek
011-194354