OBS! Ansökningsperioden för denna annonsen har
passerat.
Arbetsbeskrivning
Ale kommun med 30 000 invånare ligger strax norr om Göteborg och har den största befolkningsökningen i regionen. Ale växer med 300 bostäder per år.
Vi är 2 000 anställda som ska ge Aleborna inspiration att följa sina drömmar. Då krävs riktigt bra medarbetare. Vill du bli en av oss?
Kostenheten är en del av Internservice i Ale kommun och vi söker nu en kock för frukostservering på Garnvindeskolan och lunchservering på Alboskolan. Då du blir anställd inom kostenheten i Ale kommun kan du bli omplacerad till andra kök inom området.
ARBETSUPPGIFTER
Tillaga och servera frukost samt efterarbete. Beställningar, beredning av salladsbuffé, lunchservering. Diskning och städning enligt egenkontroll inklusive HACCP.
KVALIFIKATIONER
Du är utbildad kock och tycker det är kul med barn som matgäster. Ett gott bemötande för matgäster och medarbetare på arbetsplatsen är viktigt ur flera aspekter och vi söker därför dig som är serviceinriktad. Du är utbildad kock och har kunskaper om specialkost. Likaså kan du sköta den dagliga städningen och egenkontrollen. HACCP är inget nytt för dig.
ÖVRIGT
Vi strävar efter en jämn könsfördelning och ser mångfald som en styrka och välkomnar därför sökande med olika bakgrund.
Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.
Vi använder e-rekrytering för att effektivisera och kvalitetssäkra rekryteringsarbetet. Alla dina uppgifter sparas på ditt CV-konto och du kan enkelt logga in och uppdatera dina uppgifter när du vill. Fyll därför i dina uppgifter så omsorgsfullt som möjligt för att ge en rättvisande bild av dig själv. Uppgifterna behandlas och sparas enligt personuppgiftslagen.
Varmt välkommen med din ansökan!
Kontaktpersoner på detta företaget
Vik enhetschef kost Teresa Sjöberg
Enhetschef kost Ann Zachau
Administratör/Vikariesamordnare Git Berggren
Enhetschef kost David Franson Sundelin
0303-33 02 38