OBS! Ansökningsperioden för denna annonsen har
passerat.
Arbetsbeskrivning
Nu söker vi fler stjärnor till vårt team på Salt & Sill, Klädesholmen inför julbordssäsongen, 23 november till 17 december.
Salt & Sill finner du på den gamla sillön Klädesholmen utanför Tjörn, mitt bland Bohusläns salta klippor och skär. Restaurangen har drivits i nuvarande regi sedan början av 2000-talet och drivkraften har alltid varit ett brinnande intresse för mat och människor. Anläggningen består idag av både hotell, konferens & restaurang.
Julen är en av de stora höjdpunkterna på året för oss på Salt & Sill och vi bjuder på julstämning till max. Vi har högt tryck med massor av gäster och hela Salt & Sill är smyckat i julens färger. På vårt julbord finns alla klassiska favoriter och ett extra fokus på sillen, vår älskade favoritfisk. Du finner även läckerheter från havet som musslor, kräftor och räkor, samt ett brett urval av kallskuret både fisk, kött och vår egen skinka, förstås.
Vill du arbeta i ett inspirerande och härligt köksteam med havet som granne? Då har du hittat rätt. Vi lägger stort fokus på havets delikatesser, lokala råvaror och jobbar ständigt för att utvecklas och uppnå högsta möjliga standard.
Vi söker dig med minst 2 års erfarenhet av a la carte.
Du har stort engagemang och känsla för matlagning.
Du är kreativ och innovativ och det återspeglas i de matupplevelser du levererar.
Du har god balans mellan kvalitet och effektivitet.
Du är en ambitiös lagspelare med god teamkänsla samtidigt som du är drivet i ditt eget arbete.
Du är stresstålig och klarar av ett högt arbetstempo.
Du brinner för matlagning och har bra råvarukännedom.
Du har god kommunikationsförmåga.
Personalboende finns tillgängligt vid behov.
Tjänsten är förlagd både på vardagar och helger samt dagtid och kvällstid.
Start omgående - Lön enligt överenskommelse.
Vi har flera tjänster att fylla och rekrytering kommer att ske löpande så tveka inte att skicka din ansökan.