OBS! Ansökningsperioden för denna annonsen har
passerat.
Arbetsbeskrivning
Människor är det absolut viktigaste vi har på Siggesta Gård och idag är vi ett starkt team som har kul på jobbet varje dag. Vissa har jobbat här i 16 år, andra pratar bara engelska, en tredje är tennistokig och den fjärde har blommor som största intresse. Det som förenar oss är att vi vill jobba med människor och möten. Man kan också säga att det är på gränsen att vi älskar vår arbetslivsstil lite för mycket för vårt eget bästa.
Siggesta är så mycket mer än hotell, konferens och restaurang. Det är en unik destination där våra gäster ska kunna känna sig som hemma. Vi som jobbar här är engagerade i gården, våra kollegor och våra framtidsvisioner.
Siggesta Gård är en arbetsplats med fokus på hållbarhet. Förutom i råvaror, inköp och material genomsyrar även detta vår organisation. Här ska man trivas med sina arbetsuppgifter, kollegor och omgivning. Vi söker en nu en ny kollega till vårt fantastiska köksteam.
Vem är det vi söker?
Som kock på Siggesta Gård arbetar du i Restaurang Ladugården. Du förbereder, bakar och serverar gårdens alla måltider: frukost, lunch och middag, samt till våra större fest- och konferensgrupper.
Siggesta Gårds målsättning är att under högsäsong bli självförsörjande på grönsaker och örter. I vår köksträdgård odlar och skördar vi råvaror som sedan serveras till våra gäster. I köket arbetar vi med fokus på hållbarhet, närodlat och samarbetar med lokala producenter. Vi ser gärna att du har ett intresse för trädgård vill nyttja vår köksträdgård på bästa sätt.
Vi ser vårt bageri som en viktig del av Siggesta Gårds utbud så ett extra plus om du har en passion för att baka.
Du har en positiv attityd, ser möjligheter i det mesta, är engagerad och vill vara delaktig i vår strävan att varje dag bli ännu lite bättre och skapa minnesvärda stunder för våra gäster.
Dina egenskaper
Att arbeta på Siggesta innebär att arbeta varierat och att den ena dagen inte är den andra likt. Du behöver kunna se detta som en möjlighet och uppskatta att vara en del av hela gården, inte bara din avdelning.
Du uppskattar härlig energi på din arbetsplats och att vara med att sprida den. Du är genuint intresserad av att skapa mat på råvaror som är här- och närproducerade och ser hållbarhetsarbete som en självklarhet.
Du delar våra värdeord som är omtanke, passion, ansvar och tänka nytt. Det absolut viktigaste för oss är att du är en person som besitter rätt inställning. Du är ansvarstagande, lösningsorienterad samt har en känsla för smått och stort.
Vad erbjuder vi?
Att få vara en del och arbeta på en destination, där möjligheten finns att jobba omväxlande i en organisation där vi tycker om och bryr oss om varandra.
Vi önskar att just du har:
Relevant utbildning
Genuint intresserad av mat & dryck
Nyfikenhet på vad våra kollegor gör i branschen
Bagerikunskaper
Har det här väckt ditt intresse? Känner du igen dig i beskrivningen och vill bli en i vårt team?
Välkommen med din ansökan, ansökning sker löpande.
Tjänsten är en tillsvidareanställning om 100%. Arbetstiden är varierande och vissa helger, vi tillämpar sex månaders provanställning. Tillträde och lön enligt överenskommelse, vi följer kollektivavtalet.
Vill du veta mer om tjänsten så kontakta Madelene Lethman, madelene.lethman@siggestagard.se