OBS! Ansökningsperioden för denna annonsen har
passerat.
Arbetsbeskrivning
Mitt i hjärtat av Stockholm hittar du detta moderna hotell- och kongresscentrum. Förutom svindlande utsikt över Stadshuset och Riddarfjärden erbjuds spännande lösningar för alla typer av sammankomster och evenemang för upp till 3 000 personer. Radisson Blu Waterfront Hotel, ihopbyggt med kongressen, har 414 hotellrum, restaurang, bar och gym
Dags att utmana dig själv?
Vi söker nu en ny glad kollega till vårt växande team av kockar till Radisson Blu Waterfront Hotel och Stockholm Waterfront Congress Centre. Som Kallskänka/Kock rapporterar du till vår Sous Chef. I köket behöver vi dig som är genuint matintresserad och har en känsla för kvalitet. Vill du arbeta på ett spännande hotell & kongress anläggning i en internationell miljö är det här något för dig.
HUVUDSAKLIGA ARBETSUPPGIFTER:
• Tillredning av luncher, konferensfikor och middagar
• Att säkerställa att samtliga riktlinjer följs uppsatta av din Sous Chef
• Skapa välfungerande rutiner tillsammans med din Sous Chef och ditt team
• Att aktivt arbeta med HACCP och egenkontroll
DIN PROFIL:
• Dokumenterad branschutbildning samt minst 3 års yrkeserfarenhet
• Du har ett genuint intresse för matlagning, vill arbeta med högkvalitativa råvaror och har en hög ambitionsnivå.
• Du har en positiv serviceattityd gentemot gäster och medarbetare.
• Du har god samarbetsförmåga och ett brinnande matlagningsintresse
• Möjlighet att arbeta dag-, kvälls- samt helgpass. Behärskar svenska, engelska flytande i så väl tal som skrift.
VI ERBJUDER:
• Ett utmanande arbete på ett kongresscenter och hotell mitt i Stockholm city
• Utvecklingsmöjligheter i en mycket attraktiv hotellkedja
• Anställningen är tillsvidare med en 6 månaders provanställning, heltid med oregelbundna arbetstider.
• Tillträde efter överenskommelse
För mer information om hotellet och kongressen se http://www.radissonblu.com/waterfronthotel-stockholm
Ansökan tas emot via Recruto senast 9/9-2016. Urval sker löpande.
Vill du veta mer om tjänsten kontakta Pontus Wellén, Executive Chef, pontus.wellen@radissonblu.com
08-5050 6441. Facklig kontaktperson HRF, Marcus Sambo, 08-5050 6000
Kontaktpersoner på detta företaget
Benoît Garcia
08-5050 6430
Maria Agashina
08-5050 6311
Jessica Froby
08-5050 6000
Assistant Front Office Mgr Jessica Froby
08-5050 6000
Assistant Front office Manager Jeppe Joergensen
08-50506000
Erika Karlsson
M&E Operations Manager Malin Johnsson
08-5050 6721
Executive Chef Benoît Garcia
08-5050 6430
Senior Sous Chef Pontus Wellén
08-50506441
Chief Engineer Tor Ortopan
08-5050 6015