OBS! Ansökningsperioden för denna annonsen har
passerat.
Arbetsbeskrivning
Sodexo i Norden är ledande inom Service Management med 11 000 medarbetare och en omsättning på 7,5 miljarder kronor. Vi ingår i den internationella Sodexokoncernen som finns representerad i 80 länder med sina 420 000 medarbetare. Koncernen omsätter 18,2 miljarder € och har sitt säte i Frankrike samt är noterat på börsen i Paris.
Till vår verksamhet på Berwaldhallen behöver vi extra kökspersonal under hösten på helger och vissa evenemang.
Huvudsakliga arbtesuppgifter:
Produktion av sallad, smörgåsar viss bakning samt servering och andra tillkommande arbetsuppgifter.
Kvalifikationer / Krav:
Du går på restaurangskola och behöver ett extrajobb eller har tidigare liknande erfarenhet och behöver extrajobb.
Egenskaper:
Noggrann, punktlig, intresserad, glad och utåtriktad.
Arbetstid:
Dag, kväll och helg
Anställningsform:
Viss tid, extra vid behov
För frågor kontakta Per Seldee, mailadress: per.seldee@sodexo.com.
Sista ansöknigsdag 2013-08-09.
Med stor flexibilitet, kompetens och omtanke tar vi över, utvecklar och effektiviserar servicefunktioner i företag, institutioner och offentlig sektor. Vi lagar mat och städar, underhåller fastigheter, bemannar växel och receptioner, verkar inom hotell och konferens - och mycket mer. Sodexo är världens tredje största serviceföretag med 75 miljoner människor som tar del av vår service - varje dag.
Kontaktpersoner på detta företaget
Jimmy Andersson, Restaurangchef
46 8-5788 5622
MariaNordström, Housekeeper
LindaJaensson,
08-5788 5938
IngelaLundström, Receptionschef
090-108749
MariaWestman, Reception/Fackligt ombud
090-108700
Ingela Lundström, Receptionschef
090-108749
Jimmy Andersson, Restaurangchef
46-8-5788 5622
Carina Runermark, Arbetsledare
08-57883069
Maria Westman, Reception/Fackligt ombud
090-108700
Tommy Öhman,