Kock, kallskänka, matkreatör eller passionerad matlagare

Kock, kallskänka, matkreatör eller passionerad matlagare

Arbetsbeskrivning

Vi söker dig som vill vara med och vidareutveckla Bergendals matkoncept samt vara en drivande kraft i vårt arbetslag. Bergendal arbetar uteslutande med högklassiga och noga utvalda råvaror och har även ett hållbart miljötänk i den dagliga driften såväl som i det långsiktiga arbetet. Vi använder oss av ekologiska och närproducerade råvaror i största möjligaste mån. Det mesta bakas och lagas på plats, från grunden och för hand.
Vi vill att du har erfarenhet i rollen som kock samt klarar samtliga förekommande arbetsuppgifter i ett kök ex beredning och tillagning både i det kalla och varma köket. Erfarenhet kan vara från kök eller ditt stora intresse för matlagning.
Vi arbetar i ett proffsigt nytt kök (invigdes 2016) med mycket dagsljus och bra utrustning.
Du kommer att ingå i ett professionellt och glatt gäng som brinner för att ge våra gäster bästa tänkbara kvalitet. Köket är ständigt med och påverkar Bergendals utvecklingen och vill vara i framkant i val av råvaror och kvalité på maten. Här kan alla vara med att påverka sin arbetsmiljö och vårt mål är att vara en av branschens bästa arbetsplatser.
Vi söker personal till olika anställningar, visstid, enstaka dagar och tillsvidare på 100 procent. Bergendal tillämpar årsarbetstid. Arbetstiden är förlagd på såväl kvällar som helger.
Skicka din ansökan till Håkan Holmgren på hakan.holmgren@bergendal.se
Om du har fler frågor är du välkommen att ringa Håkan Holmgren på 08- 444 51 50.
Sista ansökningsdag är den 27mars men intervjuer sker fortlöpande.

Sammanfattning

  • Arbetsplats: Bergendal Sollentuna
  • 2 platser
  • 6 månader eller längre
  • Heltid
  • Fast månads- vecko- eller timlön
  • Publicerat: 21 februari 2022
  • Ansök senast: 27 mars 2022

Postadress

Landsnoravägen 110
Sollentuna, 19255

Liknande jobb


Kock

Kock

6 november 2024

6 november 2024