OBS! Ansökningsperioden för denna annonsen har
passerat.
Arbetsbeskrivning
Café & Bar Grindstugan ligger beläget precis innanför grindarna till Trädgårdsföreningen, mittemot Bältespännarparken & Stora teatern. Mitt i hjärtat av Göteborg! Vår högsäsong är vår- & sommarperioden och fram till att hösten visar sig på allvar. Det är då vi har som flest besökare och det kommer sig självklart av vår stora fina uteservering som bland annat lockar våra trevliga gäster. Vi serverar mat, dryck och godsaker från café, kök och bar från det att vi öppnar för dagen till att vi stänger för kvällen/natten. Vi tillhandahåller härlig underhållning för våra gäster i form av trubadurkvällar och Grinden Stand Up flera kvällar i veckan. Lite smått om oss, mer får du veta när vi ses! :) Du som söker ska ha en kärlek för matlagning som gör att du alltid lägger den lilla extra stunden för att försäkra dig om att gästen kommer att bli lika nöjd med vad den ser på tallriken som sedan smaklökarna även kommer att förmedla! :) Du ska vara idérik och kreativ så att vår meny blir varierande och omväxlande under säsongen. Ditt miljötänk, som är en självklarhet för oss att du har, ska bidra till ett minimum av svinn genom att du noggrant planerar allt från inköp, hantering, tillagning till servering.
Vi har inga stora ytor att breda ut oss på, så du måste ha en positiv inställning, en stor förmåga att organisera och ett stort ordningsamt sinne. Vi lägger inte enbart vikt på utbildning och erfarenhet utan det är av stor vikt för oss att det blir rätt person på rätt plats. Ser fram emot just din ansökan!
Läs mer under arbetsbeskrivning! :) Hej!
Nu söker vi kockar/kallskänkor till vårt lilla kök på Café & Bar Grindstugan inför ännu en härlig och fartfylld vår- & sommarsäsong!
Vi slår upp grindarna i april, men innan dess har vi mycket att stå i med allt vad det innebär för att vara väl förberedda att ta emot våra härliga gäster så de känner sig välkomna och nöjda med sitt besök hos oss! :)
Vi söker drivna, engagerade, påhittiga, flexibla, stresståliga och glada medarbetare som älskar att jobba med mat och som lägger lika stor vikt vid att maten lagas med stort engagemang som att den ser oemotståndligt aptilig ut då den ligger på tallriken vid servering.
Vi vill att ni har dokumenterad relevant utbildning samt erfarenhet som innefattar både varmkök och kallkök. Ni som söker måste kunna arbeta självständigt såväl som i lag. Kunskap och erfarenhet av inköp, kalkylering, planering, förberedelser och menyskapande är av största vikt. Önskan om flexibilitet baseras på att arbetsplatsen är mycket väderberoende och med varierande arbetstider. Lite kassavana och lite baristakunskaper är ett plus, men absolut inget krav!
Minimiålder 20 år, pga att vi har serveringstillstånd.
Ser fram emot att höra från Dig!