Kock Kallskänska

Arbetsbeskrivning

Verksamhetsbeskrivning
Djupvik bedriver ett hotell med restaurang som har närheten till havet och skogen.

Arbetsuppgifter
Laga mat till gästerna samt förekommande uppgifter i kock och kallskänka yrket.

Utbildning/Erfarenhet
Kvalifikation: erfarenhet på minst 2 år ifrån yrket.

Sammanfattning

  • Arbetsplats: Djupvik Resort HB
  • 2 platser
  • Heltid/Deltid
  • Publicerat: 9 februari 2010
  • Ansök senast: 31 mars 2010

Besöksadress

Eksta Bopparve Klintehamn
None

Postadress

Rudenskiöldsvägen 21
VISBY, 62166

Liknande jobb


Kock/kokerska

20 augusti 2010

Kock till lunch och catering

23 augusti 2010

Kock/kokerska

24 augusti 2010

Kock/Kokerska

20 augusti 2010